מה יותר מסוכן, וויפיי בבית או cellular data ?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מה יותר מסוכן, וויפיי בבית או cellular data ?
    ש
    08/06/2016

מאחר ואני כמעט ולא עושה שימוש ב wifi בבית, אני נוהג לכבות אותו, ואם אני צריך לגלוש מהסלולרי או מאייפד, אני גולש דרך ה data של המכשיר הסלולרי (לפעמים עושה אותו hotspot לאייפד וגולש דרכו).

אני תוהה האם בזמן שאני מחליט לגלוש בסלולרי עדיף לי להפעיל את ה wifi ? (ולכבות כאשר לא)

איזו צורת עבודה יוצרת יותר קרינה ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יותר מסוכן, וויפיי בבית או cellular data ? - תגובה

רם דישון
    08/06/2016

עדיף ויי פיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניה לא הבנתי

ש
    09/06/2016

האם עדיף ראוטר שמשדר בבית ווייפיי 24/7 על להפעיל cellular data בטלפון מדי פעם כשאני רוצה לגלוש מהסלולרי ?

אני מחדד - הווייפיי וה data סגורים. הגישה לראוטר מסורבלת, אז האפשרויות הן להפעיל wifi בבית כל הזמן, או להפעיל את ה cellular data בטלפון לחצי שעה ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניה לא הבנתי - תגובה

רם דישון
    09/06/2016

אם כך- עדיף להפעיל סלולר לחצי שעה ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו