מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתח גבוה מול החדר של הבת שלי - מודאגתסלין11/06/2016
היי
אתמול שמתי לב שמול החדר של הבת שלי יש עמוד חשמל ללא שנאי שרשום עליו מתח גבוה , יש עוד כמה כאלה לאורך הרחוב . האם גם זה מסוכן? לפני שבועיים גילתי אנטנה מול הבית שלי וכל השבועיים היתי בחרדות גם המתח חשמל הזה אמור להדאיג אותי ? למי אני אמורה לפנות שמסכן את החיים שלנו . רכשנו את הדירה לפני שלוש שנים, לחכות שנחטוף את המחלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית תורידי את המתח אצלך
ד``ר דני וולף12/06/2016במקרה שלך נראה לי שזה מסוכן הרבה יותר מאשר המתח ה"גבוה" בעמוד החשמל. על כל עמוד חשמל כתוב מתח גבוהה, אולם זה המתח הרגיל. מרחק של כמה מטרים (קו אווירי למיטת הילדים) יספיקו.
לגבי האנטנה השאלה איזה סוג אנטנה והשאלה אם ממיטת הילדים רואים את האנטנה בקשר עין.
על כל פנים החרדות והסרטים שאת נמצאת בהם, מסוכנים בהרבה מהקרינה.
רכשי או השאילי מכשיר מדידה ותמדדי את הקרינה בביתך, בעיקר ליד מיטות הילדים, ואני סמוך ובטוח שתוכלי להירגע.
בריאות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - המשך
סלין12/06/2016האנטנה נמצאת 250 מטר קו אוירי, לא רואים אותה מול החלון שלה אבל אם אני מסתכלת מהחלון שלה שמאלה רואים חלק ממנה . לכן אני דואגת היא ישנה שם 3 שנים עכשיו העברנו אותה לישון איתנו. אני ארכוש מכשיר מדידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - המשך - תגובה
ד``ר דני וולף13/06/2016לגבי האנטנה על פניו נראה שאין מה לחשוש כי המרחק מספיק והקו אינו קו אוירי עם מיטת הילדה. העמוד נראה עמוד של תאורת רחוב ובכלל לא עמוד חשמל כך שזה בסך הכול חוט חשמל עם מתח 220 וולט.
נראה שאין שום בעיית קרינה, אבל כמו תמיד, מדידה היא ה"בטוח" היחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה של המתח גבוה
סלין12/06/2016צילמתי תמונה של העמוד תאורה אשמח לדעת אם מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות לך
רינת13/06/2016מעריכה את זה מאוד.
אזמין מכשיר ואמדוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)