אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרה
    סלין
    12/06/2016

היי
    מול הבית שלי יש אנטנה סלולרית כ150 מטר אוירי . כדי להגיע לבית שלי צריל לרדת קומה אחת במדרגות שאם אני עומדת בפתח ביתי ( הסלון) אני לא רואה את האנטנה דרך דלת הבניין . אבל שמתי לב שרואים חלק מהאנטנה מהחלון של המטבח (צירפתי תמונה ) יש לי כמה שאלות אני יודעת שצריך למדוד אבל מהניסיון שלכם
    1. אם רואים חלק מהאנטנה מהחלון מטבח עדין מסוכן ? ( לפי התמונה )
    2. אם אני רואה חלק מהאנטנה מהחדר שלי רק אם אני מסתכלת מהחלון שמאלה ומוציאה חצי ראש עדיין מסוכן ?
    3. האם בדרך כלל 150,מטר הוא מרחק בטוח ?
    4.איזה מכשיר אני אמורה להזמין כי אני רואה שיש מלא סוגים משולב ?
    מודה לכם על העזרה אני צריכה ללדת עוד חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרה - תגובה

ד``ר דני וולף
    13/06/2016

מרחק של 150 מ' גבולי, בייחוד במטבח מהיכן שצילמת. מהחדר שאין קו ישיר כנראה שאין חשש. השאלה שלי איך מדדת את המרחק, בתמונה זה נראה רחוק יותר, ובכל מקרה כפי שאמרנו בטוח זה רק אחרי מדידה.., כתבי למהנדס רם דישון במייל פרטי כדי שימליץ לך על מכשיר מדידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך!!!!!!

רינת
    13/06/2016

עכשיו מדדתי באתר של איכות הסביבה , וזה 220 מטר . רציתי לשאול לגבי קירות גבס אם גם זה מונע קרינה . הקירות שלנו רק בחדרים זה גבס. אבל מהחדרים לא רואים את האנטנה אז לא אמורה להיות בעיה נכון ?
    כמובן שהיום אני יזמין מכשיר
    המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך!!!!!! - תגובה

רם דישון
    13/06/2016

בחדרים מהם לא רואים את האנטנה אין בעיה.
    במטבח- יש למדוד. אני רואה שהתריסים הם מאלומיניום. אם אכן כך- הורדתם לחצי תקטין את הקרינה משמעותית.
    אם את רינת של השאלה הקודמת- המכשיר מתאים הן למדידת שדה מגנטי (של השאלה הקודמת) והן מהאנטנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו