מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרהסלין12/06/2016
היי
מול הבית שלי יש אנטנה סלולרית כ150 מטר אוירי . כדי להגיע לבית שלי צריל לרדת קומה אחת במדרגות שאם אני עומדת בפתח ביתי ( הסלון) אני לא רואה את האנטנה דרך דלת הבניין . אבל שמתי לב שרואים חלק מהאנטנה מהחלון של המטבח (צירפתי תמונה ) יש לי כמה שאלות אני יודעת שצריך למדוד אבל מהניסיון שלכם
1. אם רואים חלק מהאנטנה מהחלון מטבח עדין מסוכן ? ( לפי התמונה )
2. אם אני רואה חלק מהאנטנה מהחדר שלי רק אם אני מסתכלת מהחלון שמאלה ומוציאה חצי ראש עדיין מסוכן ?
3. האם בדרך כלל 150,מטר הוא מרחק בטוח ?
4.איזה מכשיר אני אמורה להזמין כי אני רואה שיש מלא סוגים משולב ?
מודה לכם על העזרה אני צריכה ללדת עוד חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה שרואים מהחלון של הבית שלנו. אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר דני וולף13/06/2016מרחק של 150 מ' גבולי, בייחוד במטבח מהיכן שצילמת. מהחדר שאין קו ישיר כנראה שאין חשש. השאלה שלי איך מדדת את המרחק, בתמונה זה נראה רחוק יותר, ובכל מקרה כפי שאמרנו בטוח זה רק אחרי מדידה.., כתבי למהנדס רם דישון במייל פרטי כדי שימליץ לך על מכשיר מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך!!!!!!
רינת13/06/2016עכשיו מדדתי באתר של איכות הסביבה , וזה 220 מטר . רציתי לשאול לגבי קירות גבס אם גם זה מונע קרינה . הקירות שלנו רק בחדרים זה גבס. אבל מהחדרים לא רואים את האנטנה אז לא אמורה להיות בעיה נכון ?
כמובן שהיום אני יזמין מכשיר
המון תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך!!!!!! - תגובה
רם דישון13/06/2016בחדרים מהם לא רואים את האנטנה אין בעיה.
במטבח- יש למדוד. אני רואה שהתריסים הם מאלומיניום. אם אכן כך- הורדתם לחצי תקטין את הקרינה משמעותית.
אם את רינת של השאלה הקודמת- המכשיר מתאים הן למדידת שדה מגנטי (של השאלה הקודמת) והן מהאנטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)