3D-שאלה לגבי משקפי תלת מימד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• 3D-שאלה לגבי משקפי תלת מימד
    חיים לוזון
    10/07/2016

צהריים טובים אני רוצה לקנות טלויזיה תלת מימד ורציתי לשאול האם המשקפיים בטוחות לשימוש מבחינת הקרינה.בתוך המשקפיים יש סוללה ויש אור שדלוק במשך כל זמן הפעולה שרוטט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3D-שאלה לגבי משקפי תלת מימד - תגובה

רם דישון
    10/07/2016

צריך למדוד, כי אינני בטוח שאני מכיר היטב את אופן הפעולה של המשקפיים. לדעתי הקרינה מהם אפסית, אבל שווה למדוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך?

חיים לוזון
    10/07/2016

איך מודדים אם אעביר נתונים בסיסיים זה יספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך? - תגובה

רם דישון
    10/07/2016

נתונים בסיסיים אינם מספיקים. משקפי התלת ממד פועלים ע״י החשכה והבהרה של כל עין פעמים רבות בשניה, בתיאום זמנים עם השידור. התיאום הזה דורש תקשורת בין המסך למשקפיים. על פי ההגיון שלי, המסך אמור לשדר אות שיאפשר למשקפיים להסתנכרן עם השידור, והמשקפיים רק קולטות ולא משדרות דבר. אבל כאמור- זה ההגיון שלי ויתכן שמהנדסי היצרנים חשבו אחרת.
    לכן כדאי למדוד, אבל גודל הסוללה וזמן הפעולה של המשקפיים מחזקים את ההגיון שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו