מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה משעון חכם ומשעון דיגיטלי רגילהראל13/07/2016
שלום, אני צריך לקנות שעון יד, ואני רוצה לקנות שעון חכם, מה שמפחיד אותי זה הסכנה מהקרינה שהוא יפלוט, רציתי לשאול:
1. האם במידה ואני לא מכניס כרטיס סים לשעון החכם, ואני משאיר אותו תמיד על מצב טיסה, האם עדיין הוא יפלוט יותר קרינה משעון קסיו רגיל?
2. האם על מצב טיסה הוא בכלל יפלוט קרינה מסוכנת?
יש סרטון מצורף
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משעון חכם ומשעון דיגיטלי רגיל - תגובה
רם דישון13/07/20161. כמו שנראה בסרטון, במצב טיסה אין קרינה כלל (מה שנמדד הוא קרינת הרקע).
2. למיטב ידיעתי השעון החכם לא כולל סים. הסים הוא בסמרטפון בלבד.
3. בכל מקרה הקרינה שלו חלשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרינה משעוני יד דיגיטליים של קסיו
הראל13/07/2016שלום רם, תודה רבה לך על התגובה!
כן, יש שעונים סיניים שבהם ניתן גם לחבר כרטיס סים ולקיים שיחות.
האם יש לך אפשרות למדוד לי את הקרינה בשעון יד דיגיטלי של קסיו ולראות מי פולט יותר קרינה?
כי הבנתי שבכל מכשיר חשמלי יש קרינה, פשוט חשוב לי לדעת(לפני שאני קונה) מי פולט יותר והאם זה משמעותי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקרינה משעוני יד דיגיטליים של קסיו - תגובה
רם דישון13/07/2016לא, אין לי אפשרות למדוד.
אתה יכול לשאול או לרכוש מד קרינה ולמדוד לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)