מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על קרינה סלולריתדור17/05/2008
שלום
אני מטעין את הפלאפון שלי על המיטה שלי..מיטה זוגית רגילה..
רציתי לדעת האם זה מסוכן שהפלאפון נמצא כך במשך כל הלילה.כי אני משתמש בו כשעון מעורר ואני צריך שהוא יהיה די קרוב אלי..אך האם עדיף שהוא יהיה מוטען יותר רחוק נגיד על שולחן ולא על המיטה או שהוא לא מזיק אם הוא פתוח במצב טעינה במשך הלילה?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאפון שנטען מקרין חזק מאוד !!
ד``ר דני וולף17/05/2008הטעינה של הטלפון הסלולרית מקרינה יותר מאשר הטלפון עצמו!! המטען והטעינה יוצרים שדה מגנטי חזק מאוד בתדירות נמוכה. בנוסף פלאפון גם כשאיננו מדברים בו מקרין כל כמה דקות פולסים לתחנת הבסיס, כדי "להודיע" לתחנת הבסיס "אני פה וקולט". בסיכום פלאפון פתוח ונטען מקרין חזק מאוד, וכדאי לשים אותו במרחק כמה שיותר גדול מהגוף ומהראש.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
יאיר פישר29/07/2008שלום רב רציתי לדעת מדוע אתם אומרים שהמטען מקרין קרינה חזקה ומסוכנת ? עד כמה שאני יודע (אני מבין קצת בתחום) המטען זהו בסה"כ שנאי שממיר את המתח המשתנה של הרשת הארצית למתח ישר שמטעין את הסוללה. בנוסף התדירות שם היא 50 הרץ כמו התדירות של הרשת הארצית שזו תדירות עם אורך גל ארוך מאוד (כמה קילומטרים) שלא יכולה להזיק כלל לגוף. כמו כן אם התדירות הזו מזיקה אז קווי מתח גבוה אמורים להיות יותר מסוכנים מכל מכשיר חשמלי אחר משום שהם מקרינים בעוצמה גדולה מאד. אשמח לקבל תגובה תודה מראש יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנאי זה שנאי
ד"ר זמיר שליט"א29/07/2008יאיר יקר:
שנאי משרה שדה מגנטי חזק.
אורך הגל לא מזיק, אלא עוצמת השדה, וכן תדרים,
כאן תת הרמוניות תואמות את התחום של גלי המוח.
קווי מתח משרים שדה מגנטי חזק מאד.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפון ומטען לייד המיטה
ד"ר זמיר שליט"א17/05/2008דור יקירי:
חשוב להיות זמין כל הזמן, אבל אתה מביא על עצמך שתי צרות במחיר של אחת:
1. הטלפון בכוננות, גם מתחת לכר, משלח סיגנל כל דקה, וזה שידור חזק.
2. בטעינה המטען משרה שדה מגנטי חזק, וכשהו קרובלראש, הוא מזיק, גורם כאבי ראש, הפרעות בשינה (נראה מוכר ?) ועוד.
זאת בנוסף לכך שאתה מחזיק את הטלפון על החגורה, וכל דקה הוא מרביץ סיגנל חזק, ישר לאיברים הקרובים אליו. טוב לא יוצא מזה.
השורה האחרונה: הרחק את הטלפון והמטען בכל עת מגופך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע
דור17/05/2008אז לא אין לי כאבי ראש או הפרעות שינה כמעט בכלל..
אבל ממש לא ידעתי שבזמן טעינה הפלאפון פולט יותר קרינה מאשר שהוא סתם במצב המתנה ולכן אני ימצא לו מקום אחר..
תודה רבה רבה על המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסלולרי במיטה זוגית
ד"ר זמיר שליט"א29/07/2008סלולרי במיטה אאוט. שינה טובה אין.
הסלולרי מקרין עליך פעמיים במחיר אחד: גם קרינת שידור, אפילו במצב כוננות, כדי שתהיה זמין, מדי דקה או יותר הסלולרי משדר סיגנל לשרת. חבל שתחטוף אותו לראש. הנזק השני משדה מגנטי גם של הטלפון, וגם של המטען שלו, אי לכך סלק אותם מהמיטה.
גם קרינת השידור וגם השדה המגנטי פוגעים באיכות השינה ובבריאות בכלל.
שים שעון קונבנציונלי על השידה, או בקש מת הזוג שתשפוך עליך דלי מים כשצריך לקום.
שניהם יותר בריאים מסלולרי ומטען במיטה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)