הטענה של מכשירים בשולחן אוכל במיטבח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הטענה של מכשירים בשולחן אוכל במיטבח
    טל
    07/08/2016

ברצוני לישאול דבר שמטריד אותי מאוד אצל הבן שלי בבית אישתו מטעינה את הלפטופ בשולחן טלפון נייד בשולחן קסדה של אופנוע בשולחן כשנימצאים ילדים בזמן האוכל וביכלל מיסתובבים במיטבח כמה פעמים ביקשתי שלא יטעים בשולחן האוכל במיטבח והדבר מביא אותנו לריב האם אני צריכה לדאוג מבחינת ילדים שיושבים שם ואוכלים והאם קסדה של אופנוע שמטעינים גם יש לה קרינה אשמח מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטענה של מכשירים בשולחן אוכל במיטבח - תגובה

רם דישון
    07/08/2016

שכחת שיש בעברית גם סימני פיסוק? אינני מצליח להבין משפט כה ארוך. אנא כתבי מחדש, וקראי לפני שאת שולחת. מישהו אמור להבין מה את כותבת, וזה בלתי אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסוח מחדש

טל
    07/08/2016

בעלה של בתי מטעין הכל על שולחן האוכל בבית שלהם. רציתי לדעת האם יש השפעה רעה לילדים מזה? (גם לקסדה שלו יש מעין מכשיר שהוא מטעין בפנים כמו פלאפון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסוח מחדש - תגובה

רם דישון
    07/08/2016

אם השולחן משמש לאוכל בלבד (ולא להכנת שיעורים, למשל)- אין בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו