מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי קרינה ממיקרו שהיה פתוח בזמן חיבור לחשמלרוני12/08/2016
שלום,
היום ניתקתי את התנור מיקרו מהחשמל וניקיתי אותו. לאחר הניקיון החזרתי את החיבור לחשמל והדלת של המיקרו היתה פתוחה בזמן החיבור. ברגע שחיברתי את המיקרו לחשמל המיקרו השמיע צליל כאילו הוא מתחיל לעבוד (אותו צליל שנשמע כאשר הצלחת במיקרו מסתובבת בעת הפעלה) ואחרי שניות ספורות הפסיק. הגלת היתה פתוחה באותם רגעים וזה ממש מוזר לי מקרה שבו המיקרו עבד אבל ייתכן וזה באמת היה כך. להבא אבדוק שהדלת סגורה שאני מחברת לחשמל אבל אני חוששת שעשיתי לעצמי נזק. האם חשיפה לגלי מיקרו לכמה שניות מסוכנת מאוד? האם יש במקרה דאגה ממשית?
תודה רבה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי קרינה ממיקרו שהיה פתוח בזמן חיבור לחשמל - תגובה
רם דישון12/08/2016לא קרה שום נזק מחשיפה של מספר שניות, אבל אני מודאג האם המיקרו אכן פעל עם דלת פתוחה. במיקרו (כל מיקרו) קיים מפסק בטחון שאמור למנוע קרינה כשהדלת פתוחה. נסה/נסי לראות מה קורה כאשר את פותחת את הדלת תוך כדי פעולה. המיקרו חייב להפסיק לפעול מיידית. אם זה לא כך- הוא אינו תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)