מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פילר בקיר התומך של המגרש שרכשנואודליה18/08/2016
שלום,
רכשנו לאחרונה מגרש כדי לבנות עליו בית. לצערנו אחרי רכישת המגרש פתאום הבנו כי הארון חשמל שיש לנו בחזית הבית אינו רק ארון מונים אלא גם פילר חשמל שכונתי המזין כמה וכמה בתים. הבית הוא בית עולה מהכביש והפילר נמצא בעצם בקיר התומך כך שהבית מעליו. אני לא יודעת אם פילר מקרין למעלה או לא אבל אני מאוד חוששת. אני רציתי לשאול אותכם האם הסכנה היא ממשית כיוון שאם כן אני לא מוכנה לגור במגרש כזה.
צירפתי תמונה. הבית העתידי אמור להיבנות במלפס מעלה לפילר המתואר (האזור מסומן בתמונה) ואילו הפילר במפלס הרחוב.
אשמח לתשובתכם הכנה,
נועם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי
אודליה18/08/2016הפילים באזור הבנויים יותר רחוקים מהמגורים כי הבתים יותר נמוכים וקרובים למפלס הכביש אז הרחיקו אותם. הבית בכל מקרה חייב להיבנות עם חזית של 5 מטר מהקיר התומך. אבל הגינה היא קדמית וישחקו שם ילדים ויסתובבו שם אנשים. זה מאוד מדאיג ואני לא יודעת כמה סיכון אני לוקחת. האם הבטון מאחור חוסם חלק מהקריה? האם זה שהוא למטה והבית טיפה למעלה עוזר?
מדוע הצעת למדוד באזור קרוב... אם אצל כל פילר זה שונה אז מה יעזור בכלל שאני מודדת משהו קרוב. אני צריכה למדוד ממש את הפילר הזה רק כשהאזור יהיה מיושב לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה הארון הקטן שנמצא ליד הפילר?
אודליה18/08/2016כלומר בין הפילר לבין הארון מונים יש עוד משהו קטן יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אל תשכחו לענות לי על התגובות.
רוני20/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה אל תשכחו לענות לי על התגובות. - תגובה
רם דישון20/08/2016מרחק של חמישה מטרים הנו סביר.
אינני יודע מהו הארון הקטן.
בטון אינו חוסם את הקרינה הזו (חוסם רק את הסלולרית).
אין בעיה אם הילדים משחקים מעל הפילר- כי אין בעיה בחשיפה קצרה מדי פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)