פילר בקיר התומך של המגרש שרכשנו

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פילר בקיר התומך של המגרש שרכשנו
    אודליה
    18/08/2016

שלום,

רכשנו לאחרונה מגרש כדי לבנות עליו בית. לצערנו אחרי רכישת המגרש פתאום הבנו כי הארון חשמל שיש לנו בחזית הבית אינו רק ארון מונים אלא גם פילר חשמל שכונתי המזין כמה וכמה בתים. הבית הוא בית עולה מהכביש והפילר נמצא בעצם בקיר התומך כך שהבית מעליו. אני לא יודעת אם פילר מקרין למעלה או לא אבל אני מאוד חוששת. אני רציתי לשאול אותכם האם הסכנה היא ממשית כיוון שאם כן אני לא מוכנה לגור במגרש כזה.

צירפתי תמונה. הבית העתידי אמור להיבנות במלפס מעלה לפילר המתואר (האזור מסומן בתמונה) ואילו הפילר במפלס הרחוב.

אשמח לתשובתכם הכנה,
    נועם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי

אודליה
    18/08/2016

הפילים באזור הבנויים יותר רחוקים מהמגורים כי הבתים יותר נמוכים וקרובים למפלס הכביש אז הרחיקו אותם. הבית בכל מקרה חייב להיבנות עם חזית של 5 מטר מהקיר התומך. אבל הגינה היא קדמית וישחקו שם ילדים ויסתובבו שם אנשים. זה מאוד מדאיג ואני לא יודעת כמה סיכון אני לוקחת. האם הבטון מאחור חוסם חלק מהקריה? האם זה שהוא למטה והבית טיפה למעלה עוזר?

מדוע הצעת למדוד באזור קרוב... אם אצל כל פילר זה שונה אז מה יעזור בכלל שאני מודדת משהו קרוב. אני צריכה למדוד ממש את הפילר הזה רק כשהאזור יהיה מיושב לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זה הארון הקטן שנמצא ליד הפילר?

אודליה
    18/08/2016

כלומר בין הפילר לבין הארון מונים יש עוד משהו קטן יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אל תשכחו לענות לי על התגובות.

רוני
    20/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אל תשכחו לענות לי על התגובות. - תגובה

רם דישון
    20/08/2016

מרחק של חמישה מטרים הנו סביר.
    אינני יודע מהו הארון הקטן.
    בטון אינו חוסם את הקרינה הזו (חוסם רק את הסלולרית).
    אין בעיה אם הילדים משחקים מעל הפילר- כי אין בעיה בחשיפה קצרה מדי פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו