קרינה מטלפון קווי נייח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מטלפון קווי נייח
    מיכל
    19/05/2008

שלום רב,
    גם אני בהריון,חרדה מאוד.
    רציתי לשאול, האם טלפון נייח (יש לי במשרד) מקרין ? אני נוהגת לנקותו עם מטליות לחות(אולי אין קשר אבל אני פשוט נורא לחוצה מעבודה עם כל מכשירי החשמל סביבי), האם יש קשר לרמת הקרינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מטלפון קווי נייח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מטלפון קווי ויתר מכשירי חשמל

ד"ר זמיר שליט"א
    19/05/2008

שלום לך,
    טלפון נייח עלול להשרות סביבו שדה מגנטי, ניכר, תלוי בדגם, אבל בוא אינו משדר קרינת שידור. לעומתו טלפון אלחוטי משדר קרינת שידור גם כשהו על הכן, ויותר חזקה כאשר הוא בעת שיחה.
    לנקות את הטלפון, זה טוב, אבל לא משנה לקרינה. מה שכן קובע הוא המרחק, לכן אנא שימרי מרחק מכל המכשירים החשמליים במשרד. אפרכסת הטלפון הנייח אינה משרה (כמעט) שדה מגנטי, לגמרי לא זה בלתי אפשרי עם מכשירי חשמל לסוגיהם. כולם בעת פעולה משרים שדה מגנטי. אבל המרחק מבטיח שלא יזיקו לגוף. יש להיזהר במשרד בעיקר ממגרסת הנייר, מאל פסק, ומשנאים ומטענים לסוגיהם. בדרך כלל מרחק יד פשוטה מכל מכשיר, מבטיח שלא יגרום לגוף נזק.
    אנא הימנעי גם מחוץ למשרד מקירבה בלתי הכרחית למכשירי חשמל, בפרט חטלפון סלולרי, אם לדבר בו אז רק עם אוזנית או עם הרמקול. לא להטעינו על יד הראש במיטה, וכיוב'.
    העיקר, בסוף ההריון, שיהיה במזל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו