רכבים היברידים ועוד שאלה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רכבים היברידים ועוד שאלה
    אליה
    30/09/2016

שלום רב,
    מה הבעיה ברכבים היברידים? אודה אם תוכל לכתוב את התשובה הן בעברית בעבורי והן באנגלית בעבור אדם נוסף שקורא רק אנגלית. תודה.
    ושאל הנוספת. הבנתי שצדו האחורי של מקרר פולט קרינה חזקה. 1. מה המרחק המינימאלי שנדרש (אנו חולקים קיר משותף עם שכן שהמקרר שלו מאחורי הקיר שלנו). ועוד שאלה בעניין - אני מניחה שזה מופרך אך ובכל זאת למען הסר ספק: כסא שבמשך שנים היה צמוד לקיר שמצידו האחורי היה צמוד מקרר. אני מניחה שאם מזזים את הכיסא למקום אחר לא צריכה להיות בעיה לשבת עליו. כלומר הקרינה לא נבלעה בו ונפלטת. האמנם?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכבים היברידים ועוד שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכבים היברידים ועוד שאלה - תגובה

רם דישון
    01/10/2016

1. הבעיה היא שדגמים מסוימים פולטים קרינה.
    2. הפורום מטפל בעברית בלבד.
    3. במרחק חצי מטר מדופן המקרר אין בעיה.
    4. הקרינה אינה נשארת בשום פריט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

אליה
    02/10/2016

רב תודות על התייחסותך לכל הסעיפים. לגבי התשובה באנגלית. האם יש אפשרות שתפנה אותי לאיזשהו מקור באנגלית על מנת שאוכל להראות זאת לאותו אדם שאינה דובר עברית. תודה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו