קרינה משער עם שדה מגניטי במעברי הגבול

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה משער עם שדה מגניטי במעברי הגבול
    אחת
    04/10/2016

שלום,

אני רוצה לדעת מה סוג הקרינה הנפלטת מהשער בנתב"ג או מעברי הגבול היבשתיים (טוענים שזה שדה מגנטי בלבד!). בנוסף יש את מכונת השיקוף עם הדלתיים השחורות שנפתחות ונסגרות ברגע שמעבירים המזוודה, למיטב ידעתי זו קרינת רנטגן. השאלה האם המכונה חוסמת את הקרינה באופן טוטאלי או הקרינה דולפת החוצה ברגע שמכניסים ומוצאים מזוודה.
    יש לי תונוק בן שנה טסתי איתו פעם ואני חוששת לטוס עוד פעם מהסיבה שאני מפחדת לחשוף אותו לקרינה מסוכנת שוב פעם.
    ומה עם המכשיר שמעבירים אותו על הגוף. כי העבירו לי כזה מכשיר בעודי מחזיקה את התינוק על גופי.

תודה על התושבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה משער עם שדה מגניטי במעברי הגבול - תגובה

ד``ר דני וולף
    05/10/2016

כל האמצעים שהזכרת הם שדה מגנטי שלא מקרין כלל. שיקוף המזוודות, מוגן מהקהל ואם לא מתעקשים להכניס ידיים כדי למשוך את התיק מהר יותר החוצה אין קרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אחת
    05/10/2016

תודה על התשובה

שדה מגניטי איני משפיע על תאים מתפתחים של תינוק? (זה שדה מגניטי כמה בקניון או בשערי החנויות)???

ושיקוף המזוודות זה לא X-RAY?? כי קראתי בתביעות נגד הנתב"ג שאכן מדובר ברנטגן!

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר דני וולף
    06/10/2016

שדה מגנטי "ישר" שאינו מתחלף לא משפיע על הגוף, בניגוד לשדה מגנטי של האלקטרומגנטי שמתחלף 50 פעם בדקה.
    קרני רנטגן קרניים מיננות ומשפיעות בכול עוצמה, אולם הקהל לא נחשף אליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו