מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשיר קורנט ומדידות קרינה מטלפון סלולרימודאגת07/10/2016
1. במדידת RF במכשיר, האם הערכים בצג הגדול אמורים להיות קטנים מ1?
2. הטלפון הסלולרי שלי מקרין מאוד כשמודדת RF.לא בזמן שיחה אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט.
הערכים קופצים ומשתוללים עד אפילו 500!!
אני עם המכשיר הזה מעל שנה ומשתמשת בו הרבה לגלישה.
כמה זה גרוע??? אני ממש לחוצה.
במכשירים של אנשים אחרים זה לא קורה...
מה עושים? דואגת מאוד.
במרחק של 10-20 סנטימטר מהמכשיר הערכים כבר חוזרים להיות מתחת ל1 לרוב.
האם זה מרגיע?
אפשר הסבר שיעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכשיר קורנט ומדידות קרינה מטלפון סלולרי - תגובה
רם דישון07/10/20161. קטנים מ-2.
2. מסקנה: שמרי על מרחק של חצי מטר מהמכשיר רוב הזמן.
3. הסבר- קצרה היריעה כאן.
4. לגבי מכשירים של אחרים- הקרינה תלויה במספר היישומים הפעילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רם דישון. אפשר שאלת המשך?
מודאגת07/10/2016האם המספרים שאמרתי לך שמדדתי במכשיר שלי מוכרים לך ממדידות שערכת אצל אנשים אחרים?
או שזה משהו חריג מאוד דווקא אצלי ואני ספגתי כמויות קרינה מטורפות?
אני מאוד לחוצה. יש לי סיבה או אפשר להרגע? נעשה נזק?
השתמשתי הרבה במכשיר לצערי לגלישה וואטסאפ.
לפחות חשוב לי לדעת שזה לא משהו חריג אצלי במכשיר.
תודה רבה ושבת שלום
אגב, בזמן שיחה אין חריגות קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה רם דישון. אפשר שאלת המשך? - תגובה
רם דישון07/10/2016המספרים שמדדת אינם חריגים. תלויים גם במצב היחסי של הנייד ומכשיר המדידה.
כל עוד הנייד לא היה צמוד לגוף, לא ספגת ״כמויות עצומות של קרינה״. את יכולה להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתמשתי בו מעל שנה וגלשתי המון
מודאגת07/10/2016אני ממש ממש חוששת
הייתי גם רוב הזמן בחופשת לידה וגלשתי המון בפייסבוק ווואטסאפ.
מה הכוונה לא היה צמוד לגוף?
ממש מצטערת שמדדתי עם המכשיר
תודה וסליחה על החפירה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השתמשתי בו מעל שנה וגלשתי המון - תגובה
רם דישון07/10/2016הכוונה מוחזק ביד ולא בכיס. את הנעשה אין להשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על תשובותיך
מודאגת07/10/2016בכיס אני כמעט ולא שמה
אבל אם גלשתי הרבה ביום כשהוא ביד אבל קרוב לגוף נניח 20 סנטימטר בממוצע
כמה זה בעייתי/חריג/מה קורה בטלפונים של אנשים אחריפ?
אני בטוחה שאני לא חריגה בשימוש בטלפון ובגלישה.
השאלה אם שלי קורן חריג.
אצל בעלי כמעט ואין קרינה
לסיכום... האם יש לי צורך לדאוג?
אני אמא לשלוש ודואגת נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לך על תשובותיך - תגובה
רם דישון07/10/2016אם עד כה לא חשת שום דבר חריג- כנראה שכלום לא קרה. הדאגה לבד עלולה להזיק יותר מכל הקרינה שאליה נחשפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)