מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידות עם מכשיר קורנט איך משתמשיםמודאגת מאוד08/10/2016
בהמשך לשאלה על קרינה
מוגזמת מסלולרי
אולי אני לא קוראת טוב את הערכים?לא מודדת נכון?
מצורף צילום מסך.
מה היחידות שמופיעות?
אני יודעת שהמשרד לאיכות הסביבה ממליץ על עד 40.
האם זה ביחידות האלה?
בזמן השימוש בסלולרי זה רוב הזמן סביב 0.0017 אבל קופץ כשהמכשיר צמוד לטלפון אפילו עד 100. ראיתי גם פעם קריאה של 1827. האם הגיוני?
האם אני מודדת נכון? איך צריך להחזיק את המכשיר ? האם עניין שלושה צירים תופס גם פה?
האם להחליף טלפון? אולי שלי דפוק?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדידות עם מכשיר קורנט איך משתמשים - תגובה
רם דישון08/10/20161. נסי מצבים שונים בין הנייד והמכשיר. קרוב לוודאי שהשינוי יהיה מזערי. בדף ההוראות של המכשיר מצוין כיצד לאחוז אותו בזמן המדידה.
2. 40 זה במיקרוואט לסמ״ר. המכשיר מציג במיליוואט למ״ר. יש לחלק את קריאת המכשיר ב-10 על מנת לקבל במיקרוואט לסמ״ר, דהיינו על פי הסף של המשרד הקריאה היא 400.
לגבי החלפה- אם תגלי שטלפון אחר קורא קריאות נמוכות יותר באותם תנאים (שיחה, גלישה, יישומים)- אולי כדאי לשקול להחליף אותו. שימי לב שטלפונים זהים ברשתות שונות ישדרו אחרת לגמרי בגלל המרחק השונה מהאנטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם אתה אלוף. מלאכת קודש.
מודאגת08/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)