מדידות עם מכשיר קורנט איך משתמשים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידות עם מכשיר קורנט איך משתמשים
    מודאגת מאוד
    08/10/2016

בהמשך לשאלה על קרינה
    מוגזמת מסלולרי
    אולי אני לא קוראת טוב את הערכים?לא מודדת נכון?
    מצורף צילום מסך.
    מה היחידות שמופיעות?
    אני יודעת שהמשרד לאיכות הסביבה ממליץ על עד 40.
    האם זה ביחידות האלה?
    בזמן השימוש בסלולרי זה רוב הזמן סביב 0.0017 אבל קופץ כשהמכשיר צמוד לטלפון אפילו עד 100. ראיתי גם פעם קריאה של 1827. האם הגיוני?
    האם אני מודדת נכון? איך צריך להחזיק את המכשיר ? האם עניין שלושה צירים תופס גם פה?
    האם להחליף טלפון? אולי שלי דפוק?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדידות עם מכשיר קורנט איך משתמשים - תגובה

רם דישון
    08/10/2016

1. נסי מצבים שונים בין הנייד והמכשיר. קרוב לוודאי שהשינוי יהיה מזערי. בדף ההוראות של המכשיר מצוין כיצד לאחוז אותו בזמן המדידה.
    2. 40 זה במיקרוואט לסמ״ר. המכשיר מציג במיליוואט למ״ר. יש לחלק את קריאת המכשיר ב-10 על מנת לקבל במיקרוואט לסמ״ר, דהיינו על פי הסף של המשרד הקריאה היא 400.
    לגבי החלפה- אם תגלי שטלפון אחר קורא קריאות נמוכות יותר באותם תנאים (שיחה, גלישה, יישומים)- אולי כדאי לשקול להחליף אותו. שימי לב שטלפונים זהים ברשתות שונות ישדרו אחרת לגמרי בגלל המרחק השונה מהאנטנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רם אתה אלוף. מלאכת קודש.

מודאגת
    08/10/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו