מזעור קרינה מטלפון סלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מזעור קרינה מטלפון סלולרי
    אורית
    19/10/2016

שלום
    אני משתדלת למזער קרינה סלולרית ולכן יש לי מס' שאלות:
    1. בעת דיבור בספיקר בטלפון, מהו המרחק המיטבי שעלי להרחיק את הנייד ממני?
    2. יש לי מכשיר סלולרי שאין בו סים ולכן הוא לא בשימוש של הוצאת וקבלת שיחות, משמש אותי לגלישה באינטרנט דרך הוויפיי (יש ראוטר בבית). ההשערה שלי היא שעדיף להשתמש בו לגלישה מאשר לגלישה דרך הנייד ה"רגיל" המשמש גם לשיחות. האם הקרינה בו פחות מזיקה?

3. ושאלה נוספת על פנס תאורת רחוב "לד" מחוץ לביתנו, האם פולט קרינה? ומהו המרחק המיטבי ממנו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

רם דישון
    19/10/2016

1. אין מושג ״מרחק מיטבי״. כמה שיותר רחוק- יותר טוב. עצם העובדה שהוא לא צמוד לאוזן כבר משפרת רבות. החזיקי אותו לפי נוחיותך.
    2. חיובי. דרך ויי פיי עדיף.
    3. פנס לד מחוץ לבית- אין בו שום בעיה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלפונים סלולריים

שאול
    27/11/2016

קרינה מ - טלפונים סלולריים נמצאת היכן שהוא בתת מודע של האנשים, אך כאילו יש איזה שהוא הפרדה במוח בין המודעות למעשה, כמובן שהכי מומלץ להשתמש באוזניה (לא אלחוטית) כך המרחק גדול יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו