מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקדר לקרינת rf דר דני וולףלאה29/10/2016
היי
כשאתם מתכוון לקרינה זניחה על איזה רמות מדובר? הבית הרמות הם עד 0.1 מיליוואט למטר רבוע האם תקין ? יש ילדים קטנים בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין בהחלט.
רם דישון29/10/2016שווה ל-0.01 מיקרווואט לסמ״ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעות שליליות
ליאת29/10/2016האם גם שהרמות קרינה נמוכות יש השפעות שליליות לטווח הרחוק ? לדוגמא בעיות פוריות בעתיד או כל בעיות בריאותיות אחרות ? זאת אומרת הטווח הזה בטוח ? כי בחדרים אין קרינה בכלל ואפילו לא נמוכה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק השוכן במרומים יכול לענות על שאלות אלו בוודאות (לפחות בשנים הקרובות).
רם דישון29/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אתה ממליץ לעשות ?
ליאת30/10/2016למכור את הבית ?האם לדעתך זה ערך שאופייני לכל בית בישראל ? להתחיל לפעול שיסירו את האנטנה הסלולרית ? יש לי ילדים קטנים בבית..אשמח להכוונה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם את רוצה להוריד את העוצמה עוד יותר, אני ממליץ למגן את החלונות
רם דישון30/10/2016הפונים לאנטנה בעזרת רדיד או רשת מתכתית. חפשי אנשי מקצוע באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחלונות יש רשת נגד יתושים וגם תריסים מאלומניום
ליאת30/10/2016אשמתי לב שהקרינה מגיעה מהקירות.....איך אאפשר למגן קירות ?
ואת המדידות ביצעת כשהתריסים סגורים? יש בבית ראוטר? יש טלפון אלחוטי?
רם דישון30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטלפון אלחוטי מנותק. וגם הראוטר
ליאת30/10/2016לא, אין טלפון אלחוטי והראוטר בחדר מנותק הקרינה מאנטנה סלולרית שנמצאת על תורן שנמצאת כ150 מטר מהבית שלי והרמה הכי גבוה שנמדדה בסלון 0.1 מיליוואט למטר מרובע . איך אפשר להוריד תקרינה לאפס ? האם זה אופייני לכל בית בישראל ? חןשבת על לעבור לבית אחר בגלל זה שואלת אם יש טעם למכור את הבית
אין הגיון למכור את הבית. צריך למדוד בנקודות שונות בבית ולוודא מיגון של החלונות.
רם דישון30/10/2016אם החלונות ממוגנים היטב- ניתן למגן גם את הקירות, אבל זה כבר משהו שונה מבחינת עלויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הסבלנות מצטערת שאני מטרידה
ליאת30/10/2016אני ובעלי מאוד מודאגים בגלל הילדים הקטנים בבית ..אני מאוד מוטרדת עד כדי כך שנכנסת לדיכאון מאתמול שיקרה נזק לטווח הרחוק לילדיי הקטנים שכבר פה 3 שנים בסלון ...שמתי לב כשאני פותחת את התריס הערכים הרבה יותר גבוהים זה אומר שהתריס מאלומניום מוריד משמעותית את הקרינה הבעיה זה בקירות והבנתי שזה עסק מאוד יקר ...האם לדעתך אפשר לחיות בערכים כאלה ? יש ערכים כאלה בכל הבתים ? שמתי לב גם מחלון שלא משקיף לאנטנה יש ערכים דומים ...
עניתי כבר לשאלה זו. ניתן לחיות עם עוצמה זו.
רם דישון30/10/2016עוצמה כזו נמדדת בכל בית שקרוב לאנטנה, גם אצלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה חביבה ומסקרנת
ליאת30/10/2016האם גם בבתים שקרובים לאנטנה אבל לא בהכרח רואים מהחלון יש ערכים כאלה נמוכים? כי שמתי לב שגם מחלון שממנו לא רואים את האנטנה יש ערכים דומים
כן.
רם דישון30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואווו ממש תודה רבה לך !!!מעריכה זאת מאוד !!!
ליאת30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבול המיטבי והבטוח לחלוטין הוא
ד``ר דני וולף31/10/20160.1 מיקרוואט\סמ"ר = 1 מיליואט\מ"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת קרינה בבית
דואגת31/10/2016אתם רושמים שהגבול המיטבי הוא 0.1 מיקרוואט אבל אם נמצאו רמות קרינה בבית של 0.2-0.3 מיקרוואט ?
ישנה אנטנה שרואים מהדירה אבל המרחק בינה לדירה הוא כ 500-600 מטר .
אין לנו ראוטר ולא טלפון אלחוטי.. האם הקרינה היא מהאנטנה למרות המרחק הגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המשך
ליאת31/10/2016כשאתה אומר הטווח הבטוח לחלוטין זה אומר שברמות שציינתי 0.01-0.1 מיליוואט למטר מרובע ( שזה הערכים בסלון שלי ) אין השפעות ביולוגיות כמו פגיעה בפוריות לטווח הרחוק ? דואגת לילדיי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף ??
ליאת06/11/2016דילגת על השאלה שלי. אשמח אם תענה לי אשמח לשמוע את חוות דעתך בתור רופא ילדים.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)