מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זמזום שלא מפסיק בדירהעדן08/11/2016
שלום,
אנו גרים בדירתנו (קומת קרקע) כשנה. מאז שעברנו לדירה, אני שומעת זמזום/רעש של ויברציות באופן קבוע. הרעש הוא ב2 סוגים: האחד קבוע ותמידי כל הזמן ווווווווווווווווו בסולם נמוך מאוד. השני הוא כמו רטט שמופיע בתדירות של כל כמה שניות מופיע לכמה שניות לא מס' שניות קבוע. את הסוג השני, הרטט, אני אף מסוגלת לחוש כרטט בשכיבה על הכרית במיטה למשל. אציין כי בעלי טוען שאינו שומע דבר, אבל לי יש שמיעה חדה יחסית. שכנה ששוחחתי איתה טוענת שלאחר שהסבתי את תשומת ליבה, היא הבחינה בכך גם. במרחק של 8 מטרים מהבית ניצבים עמודים של קוי טלפון של בזק ומהצד השני של הבית במרחק של כ8 מטרים לערך ניצבים קווי חשמל. לפני כחצי שנה הזמנתח בדיקת קרינת חשמל דרך מלרז. הבדיקה יצאה תקינה. שאלותי:
1- האם הדבר עלול להיות מקור כלשהו של קרינה?
2- האם יש צורך בבדיקת קרינה נוספת מסוג אחר אשר אינו קרינת חשמל? איזה סוגי קרינה נוספות קיימות אשר ניתן למדוד אותן?
3- עוד אפיון נוסף של הרעש, בסוג הרטט השני ( זה שמופיע בתדירות של כל כמה שניות ולא באופן תמידי), בעת הנעה או הזזה של הראש שלי אני מפסיקה לשמוע אותו ואז הוא חוזר. כלומר הזמזום מפסיק וחוזר עם תנועתיות של הראש או לעיתים של היד או כל תנועה אחרת במרחב. לעיתים הזמזום מפסיק וחוזר אם יש רעש קטן לדוג' של הזזת כסא מהשכנים מלמעלה. האם יכול להיות שמדובר בגלי קול לאור הדברים הללו? או שאולי טינטון?
אשמח לתשובתכם, יש תינוקות בבית.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובתכם....
עדן08/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמזום שלא מפסיק בדירה
ד"ר זמיר שליט"א08/11/2016כנראה שאת "שומעת" את השדה המגנטי המושרה מקו החשמל. התופעה מוכרת: יש אנשים שחשים בשדה המגנטי, וזה אינו טינטון. קו הטלפון אינו משרה שדה אלקטרומגנטי כלשהו מחוץ לכבל שלו. שמיעת השדה שלך אינה מעידה על חוש שמיעה טוב, אלא על רגישות מיוחדת לקלוט את תדר השדה. כדאי שתמדדי את עוצמת השדה המגנטי, כדי לדעת אם אינו מסוכן לבריאותך. כי התשובה שקיבלת שהשדה "תקין" לא מספיקה. ניתן לשכור מכשיר ולמדוד לבד. איני יכול להמליץ באתר על חברה שמשכירה מכשירים, אז אנא פני אלי במייל הפרטי שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)