האם קרינה של ארון חשמל עובר דרך ארונות וקירות?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם קרינה של ארון חשמל עובר דרך ארונות וקירות?
    אור סימוביץ
    27/11/2016

היי ,
    רציתי לשאול על קרינה שיש מארון חשמל , האם היא עוברת קירות וארונות ?
    יש לי תצלומים של הארון חשמל ורמות קרינה שיש מאחורי הקיר של כיתתי ורציתי לשאול מהו טווח לדעתכם של ארון חשמל כזה ? וגם האם התוצאות לדעתכם נכונות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השטף המגנטי ("הקרינה") של החשמל בתדר הביתי עוברת את כל המחסומים כאילו היו אוויר.

ד``ר דני וולף
    28/11/2016

במרחק כל כך קצר חייבים למדוד את הקרינה בכול המקומות הקרובים לארון. לא הבנתי למה את מתכוונת שיש לך את המדידות מאחורי הקיר. אם יש מדידות לא צריך לשאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע למה שרשמת

אור סימוביץ
    28/11/2016

תודה רבה עזרת לי מאוד, אבל בנוגע למה ששאלת רציתי לדעת אם התוצאות הגיוניות ותקינות כי לי זה לא נראה הגיוני שבארון החשמל הקרינה היא 4.9 והקרינה בארון שבתוך הכיתה היא 2.9 ו20 סנטימטר ליד הארון הקרינה ירדה באופן משמעותי ל1.1 .
    אם תוכל לעזור לי בזה אשמח מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערכים הגיוניים מאד.

רם דישון
    04/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו