לד"ר דני וולף, על עישון ותינוקות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר דני וולף, על עישון ותינוקות
    טט
    13/12/2016

שלום

קראתי על סכנ, עישון מיד שלישית.
    כלומר על חלקיקי רעלים שנשארים בשטיחים, ספות, קירות ועוד ושנמצאו מזיקים בעיק ר לאוכלוסיות חלשות כמו תינוקות ונשים הרות., אפילו יותר מעישון פסיבי.

אני רוצה לשכור דירה קטנה שכנראה רוב הזמן הדיירת הקודמת עישנה בתוכה כשהיא סגורה (הקירות צהובים והריח בבית מחניק).
    האם פינוי כל תכולת הדיה וניקוי הדירות אמור לעזור בעניין הזה?
    האם רק צביעה? אני לא אוהבת צבע טרי ומעדיפה להימנע כי לדעתי הכימיקלים בצבע טרי ל אפחות רעילים מכל הזיפת האחר...
    השאלה, האם יש דרך להיפטר מחלקיקים כאלה?

שנית, יש באמבטיה כתם של מלט שמישהו הניח על הקיר ומסביב מעט עובש, כנראה שהיתה שם רטיבות ועובש וככה סגרו את זה. כאמור יש מעט עובש מסביב למלט, האם צריך לשבור את המלט ואז לנקות או מספיק לנקות את מה שנראה לעין ולצבוע בצבע דוחה עובש?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמובן שמדובר בתינוקות בני שנה וקצת

טט
    13/12/2016

זוחלים וכו' שאמורים להתרוצץ בבית הזה.
    השאלה בשורה התחתונה היא האם ניקוטין ושאר רעלים שיוצאים מסיגריות נטמעים בקירות ופולטים רעלים שנים או שקרצוף של הקירות והבלטות יספיק בעניין הזה?
    סיוד כאמור אני אל רוצה אלא אם תציין שהכרחי.
    או שגם זה וגם זה לא יעילים?
    מדובר בדירה מצחינה מסיגריות.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו