קרינת תדר נמוך מרשת חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת תדר נמוך מרשת חשמל
    ל
    25/12/2016

שלום, אנחנו עוברים לדירה זמנית, אני בהריון חודש חמישי ולנו 2 ילדים קטנים. בעזרת מכשיר קורנט מדדנו בדירה שדה אלקטרומגנטי בערכים של 0.67-2 מילי גאוס . סגרנו את כל מכשירי החשמל וניסינו להבין את מקור הקרינה. לא מצאנו כלום גם לא מסביב לבניין מבחוץ, אין חדרי חשמל מסביב ולא עמודי חשמל ושנאים. מדובר בבניין ישן כפי הנראה מדובר במערכת החשמל בתוך הקירות. בדירה הנוכחית באופן קבוע יש לנו 0.1 מילי גאוס בגלל שקיים פער די גדול אנחנו קצת מוטרדים. הקרינה לא גבוהה אך לא הנמוכה ביותר... אני בהריון ושני קטנטנים בבית, מה דעתכם על העוצמה שמדדנו ? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינת תדר נמוך מרשת חשמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העוצמה הזו בטוחה.

רם דישון
    25/12/2016

אם תרצו להקטין אותה- הזמינו חשמלאי מוסמך שמבין בהארקות. כנראה- ואני מדגיש כנראה- ששם הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה תדר נמוך המשך

ל
    28/12/2016

תודה רבה על התגובה!
    מה לבקש מהחשמלאי לבדוק בהארקה ? אני מניחה שאם נגיד לו שהסיבה שקראנו לו זה שדה אלקטרומגנטי מוגבר הוא לא כל כך יבין מה אנחנו רוצים ממנו... שוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבדוק שני דברים:

רם דישון
    28/12/2016

1. שיש הארקה של האפס בנקודה אחת בלבד.
    2. שכל מוליכי האפס צמודים למוליכי הפאזה שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ל
    28/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו