מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תריסי אלומיניום בולעים קרינהרעות29/01/2017
היי...מול ביתנו יש אנטנה סלולרית שרואים מהחלון של הסלון...הבנתי שתריסי אלומניום בולעים את רוב הקרינה וכך שמתי לב שבאמת שהתריסים פתולים יש ערך בסלון של 0.5 מילייוט וכאשר התריס סגור הערך יורד ל0.05 מילייואט . דיברתי עם עמיר לגבי מיגון הסלון כי אני שואפת ל-0 , הוא הציע לי מס פתרונות וטען שרק אם אין ברירה אפשר למגן את הקרינה מכיון שהמצב יכול להחמיר יותר אם בתוך הבית יש ציוד אלחוטי מכיון שאלו חומרים שמחזירים קרינה , ונפל לי האסימון שיש לי תריסי אלומניום האם זה גם מחזיר קרינה? האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה.
רם דישון29/01/2017אכן תריסי אלומיניום מחזירים את הקרינה. מה שבפנים מוחזר פנימה ומה שבא מבחוץ- מוחזר החוצה.
ולגבי ציוד אלחוטי בבית- ראוטר או בסיס של טלפון אלחוטי- כדאי למקם אותם בחדר בו שוהים הכי פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - אז מה ההשלכות של זה ?
המשך29/01/2017אז מה זה אומר ??? שזה מסוכן ??? אז מה בדיוק עוזר לי שיש לי תריסי אלומניום שבולעים את הקרינה בחוץ ? אם הקרינה בפנים מוחזרת פנימה ? בבקשה תסביר לי מה ההשלכות של זה..האם להשאיר תמיד את התריסים פותחים ? ממש בלחץ הבת שלי יושבת הרבה מול התריסים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להסביר את עצמי
המשך29/01/2017מקור הקרינה אצלי בסלון זה אך ורק מהאנטנה..ציוד אליוטי יש לנו בחדר רחוק מהסלון. כשהתריס פתוח יש לנו קרינה מהאנטנה 0.5 מיליוואט..וכשהתריס סגור הערך שנמדד לרוב הוא 0.05...אז מה הכוונה שהתריס מחזיר פנימה את הקרינה ? לתוך הגוף ? ( הכונה כמו מעלית ) ???? מה עדיף להשאיר אותו פתוח או להחליף תריסים לפלסטיק ? האם זה מסכן אותנו ? מרגישה מבוללבלת מאוד...כי המקןר הוא חיצוני ואין לי שליטה על זה וזה מה שמבאס אותי..הציוד אלחוטי כבוי אצלנו בבית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להיפך- במצב כפי שתארת השאירי את התריסים סגורים כאשר נמצאים בחדר.
רם דישון30/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)