תריסי אלומיניום בולעים קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תריסי אלומיניום בולעים קרינה
    רעות
    29/01/2017

היי...מול ביתנו יש אנטנה סלולרית שרואים מהחלון של הסלון...הבנתי שתריסי אלומניום בולעים את רוב הקרינה וכך שמתי לב שבאמת שהתריסים פתולים יש ערך בסלון של 0.5 מילייוט וכאשר התריס סגור הערך יורד ל0.05 מילייואט . דיברתי עם עמיר לגבי מיגון הסלון כי אני שואפת ל-0 , הוא הציע לי מס פתרונות וטען שרק אם אין ברירה אפשר למגן את הקרינה מכיון שהמצב יכול להחמיר יותר אם בתוך הבית יש ציוד אלחוטי מכיון שאלו חומרים שמחזירים קרינה , ונפל לי האסימון שיש לי תריסי אלומניום האם זה גם מחזיר קרינה? האם זה מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה.

רם דישון
    29/01/2017

אכן תריסי אלומיניום מחזירים את הקרינה. מה שבפנים מוחזר פנימה ומה שבא מבחוץ- מוחזר החוצה.
    ולגבי ציוד אלחוטי בבית- ראוטר או בסיס של טלפון אלחוטי- כדאי למקם אותם בחדר בו שוהים הכי פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - אז מה ההשלכות של זה ?

המשך
    29/01/2017

אז מה זה אומר ??? שזה מסוכן ??? אז מה בדיוק עוזר לי שיש לי תריסי אלומניום שבולעים את הקרינה בחוץ ? אם הקרינה בפנים מוחזרת פנימה ? בבקשה תסביר לי מה ההשלכות של זה..האם להשאיר תמיד את התריסים פותחים ? ממש בלחץ הבת שלי יושבת הרבה מול התריסים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה להסביר את עצמי

המשך
    29/01/2017

מקור הקרינה אצלי בסלון זה אך ורק מהאנטנה..ציוד אליוטי יש לנו בחדר רחוק מהסלון. כשהתריס פתוח יש לנו קרינה מהאנטנה 0.5 מיליוואט..וכשהתריס סגור הערך שנמדד לרוב הוא 0.05...אז מה הכוונה שהתריס מחזיר פנימה את הקרינה ? לתוך הגוף ? ( הכונה כמו מעלית ) ???? מה עדיף להשאיר אותו פתוח או להחליף תריסים לפלסטיק ? האם זה מסכן אותנו ? מרגישה מבוללבלת מאוד...כי המקןר הוא חיצוני ואין לי שליטה על זה וזה מה שמבאס אותי..הציוד אלחוטי כבוי אצלנו בבית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיפך- במצב כפי שתארת השאירי את התריסים סגורים כאשר נמצאים בחדר.

רם דישון
    30/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו