קרינה ממחשב נייד לאשכים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממחשב נייד לאשכים
    אורן
    30/01/2017

שלום רב. לידיד שלי יש מחשב נייד מסוג mediun. המחשב נימצא על השולחן ואני יושב ממרחק מה ממנו על הספה. אני מרגיש גל חום שמגיע אלי לאשכים. לכן לאחר 10 דקות עד 20 בערך כאשר זה נעשה בלתי ניסבל אז הפסקתי לעבוד מול המחשב. הידיד שלי לא מרגיש את התחושות שאני מרגיש. האם ייתכן א. שאני רגיש יותר לקרינה? ב. שמחשב שניפתח במעבדה מקרין יותר ווי פיי ממחשב שלא ניפתח וזה עלול להגיע לרמות מסוכנות? ד. שזה פסיכולוגי בלבד? ה. עלול להזיק לאשכים מחשיפה קצרצרה של פחות מחצי שעה? ו. האם קרינת הווי פי מהאנטנה היא מחלקו העליון של המסך או שהאנטנה ממוקמת למטה במקלדת? תודה רבה. אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממחשב נייד לאשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי ש-ד היא התשובה הנכונה: פסיכולוגי. מרחק של מטר מווי-פיי מספיק לגמרי וחשיפה חד פעמית בכל מקרה לא גורמת לשום נזק בכל מקרה גם אם הייתה ממרחק של 10 ס"מ

ד``ר דני וולף
    30/01/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממחשב נייד

אורן
    30/01/2017

תודה רבה. היכן ממוקמת האנטנה לשידור ווי פיי מהמחשב במחשב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצידי המסך.

רם דישון
    30/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו