מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יוזמה לחישוב חשיפה לקרינהאיתי רוזן30/01/2017
שלום,
לפני מספר ימים התחלתי לעבוד על אפליקציה (אנדרואיד) אשר תספק מידת חשיפה לקרינה ממכשירים שונים (כגון וויפי ואנטנות סלולריות). כמובן שהאפליקציה תהיה בחינם וזמינה לכל.
בכל אופן, עד כה הצלחתי להכין רשימה של כל האנטנות הסלולריות בארץ וכרגע אני עובד על חישוב חשיפה לקרינה (לפי פונקציה של מרחק מהאנטנה ועוצמת הקרינה שלה), ובנוסף אני מנסה לחשב את רמת הקרינה מראוטרים.
אשמח לעזרתכם ולכן יש לי שאלה בנושא.
האם ידועה לכם שיטה לחישוב רמת חשיפת הקרינה באמצעות רמת הקרינה של האביזר והמרחק ממנו?
תודה,
איתי רוזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, יש שיטה לחישוב כזה.
רם דישון30/01/2017אפליקציה כזו דורשת תואר בהנדסת אנטנות . נדרש גם לדעת איזו אנטנה מותקנת באתר, מהו האזימוט ממנה לנקודה בה מחושבת החשיפה, מהו הפרש הגבהים, מהו עקום הקרינה המרחבי של האנטנה (נתון באתר היצרן של האנטנה בצורה אנלוגית- יש להפוך אותה לדיגיטלית), וכמובן, המרחק והספק השידור בפועל או המירבי.
אתה רוצה להמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)