קרינה אלקטרומגנטית בדירה שכורה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה אלקטרומגנטית בדירה שכורה
    מאיה
    04/02/2017

שלום לכם , אודה לעצה כיוון שאני מאוד בלחץ. לפני כשלושה שבועות נכנסנו לדירה שכורה. לאחר שעברנו שמתי לב שיש עמוד חשמל עם שנאי בפינת הרחוב (כ7 מטר ממרפסת הבית) וממנו יוצא כבל חשמל אל תוך הבניין (מדובר בבניין ישן). כיוון שיש לי תינוקת בבית השכרתי מכשיר מדידה ומדדתי לאורך כל שעות היום. המדדים נעים בין (שעות השיא) 1.5-3 מליגאוס במיטה של הילדה . כאשר אני מתקרבת לקיר החיצוני בחדר זה הערכים עולים ל3-5 מיליגאוס. המיטה לא ממוקמת שם אבל אני מאוד מאוד לחוצה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סיכון ברמות קרינה כאלו. הרגעי.

רם דישון
    05/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה אלקטרומגנטית

מאיה
    07/02/2017

האם לדעתך הקרינה הזאת מגיעה מעמוד החשמל? לא הצלחנו לאתר מקום ספציפי. מצרפת תמונה של העמוד כיפ שנראה ממרפסת הבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הקריאה עולה ככל שמתקרבים לכיוון העמוד- אזי הוא המקור.

רם דישון
    07/02/2017

אם לא- דרושה מדידה במקום של מודד מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו