האם מרחק של כ 150-200 מטר הוא מרחק בטוח?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם מרחק של כ 150-200 מטר הוא מרחק בטוח?
    ד``ר דני וולף
    10/02/2017

שלום רב,
    אשמח לדעת האם מרחק של כ 150-200 מטר הוא מרחק בטוח בין מקום מגורים לאנטנה סלולרית. בנוסף, אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לסוג האנטנה שבתמונה המצורפת (צולמה מרחוק יחסית). האם אנטנת שידור? ומה המרחק הבטוח מסוג זה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמונה גרועה ולא ניתן לראות דבר.

רם דישון
    10/02/2017

נא שלחי בפרטי תמונה טובה יותר. אין מושג של מרחק בטוח, אלא רק עוצמת קרינה בטוחה. לאחר שאראה תמונה משופרת, אתיחס. בנוסף, האם רואים את האנטנה מאחד החלונות בביתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    12/02/2017

אנסה לצלם - הבעיה היא שההאנטנה נמצאת בתוך שטח תע"ש, כך שאני לא בטוחה שאוכל להתקרב יותר. הבנתי בעקיפין מהאתר של המשרד להגנת הסביבה שדובר בתורן משטרתי, אבל אני לא בטוחה. צמוד אליו יש אנטנות סלולריות של כמה מפעילים. אני לא חושבת שרואים את האנטנות מהחלונות של החדרים בבית (רק מהגג - זה בית פרטי)
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך- חבל על המאמץ. אין סיכון.

רם דישון
    12/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו