מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וויפי או סלולר - בזמן גלישה במכשירתמר14/02/2017
שלום רב,
העברנו את כל האינטרנט בבית לקווי.
כרגע הילד מתחיל מידי פעם לגלוש (בצורה מוגבלת ומפוקחת) ולשחק במשחקים שלא במצב טיסה.
השאלה - האם במצב כזה עדיף כן להפעיל את הוויפי לעומת הגלישה הסלולרית מבחינת קרינה?
במידה וכן - יש לנו HOTBOX שמחובר קרוב מאד למחשב.
חשבנו להוציא ממנו או מהמרכזיה חיבור לראוטר שאותו נוכל לשים במרחק של מטר מאיתנו.
האם זה בסדר?
המכשיר שראינו הוא TP-LINK
TL-WR841N או TL-ER841ND.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל ויי פיי עדיף. עשוים להיות מקרים (קרוב לאנטנה של המפעיל שלכם)
רם דישון14/02/2017בהם הסלולר יהיה עדיף. קשה מאד לחזות מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלה - לגבי אופי הפתרון
תמר15/02/2017שלום ,
את החלק הראשון של התשובה קיבלתי - כדאי למצוא דרך להפעיל וויפי אחהצ.
לגבי הפתרון עצמו -
האם זה בסדר לחבר באופן קווי ל HOTBOX ראוטר -
של TP-LINK
TL-WR841N או TL-ER841ND ?
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה שלו?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וודאי שחיבור קוי עדיף, אבל חשוב לוודא שהשידור האלחוטי כבוי.
רם דישון15/02/2017ברגע שהויי פיי כבוי, אין משמעות לעוצמה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה לגבי הפתרון לוויפי?
תמר15/02/2017ביום יום אנחנו משתמשים בחיבור קווי.
אני ארצה לפתוח אחהצ את אופצית הוויפי כשהבן שלי משחק מידי פעם בנייד.
שאלתי היא לגבי השלב בו אנחנו נפתח את אופצית הוויפי -
של TP-LINK
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה שלו?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ירדתי לסוף דעתך.
רם דישון16/02/2017אין קשר בין חיבור קוי (יש או אין) לבין עוצמת הויי פיי. השידור של הויי פיי קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר את עצמי שוב
תמר16/02/2017אנסח את השאלה מחדש כיוון שלא הייתי ברורה.
1. ברור לי שחיבור קווי עדיף . זה מה שאנחנו משתמשים בו .
2. עלה צורך חדש לגלישה בסלולר באופן מבוקר של בני לצורך משחק. לשם כך הבנתי שעדיף שבזמן הגלישה יגלוש דרך הויפי ולא דרך הסלולר.
3. לצורך כך אני רוצה לסדר לי את הויפי בבית .
וכאן מגיעה שאלתי (ל גבי השלב בו אנחנו נפתח את אופצית הוויפי )-
של TP-LINK
האם צריך לבדוק משהו לגבי העוצמה של מכשיר זה?
או שפתרון עדיך יהיה לנסות להרחיק את ה HOTBOX עצמו מהמחשב ןלהפעיל אצלו את ה וייפי?
מקווה שעכשיו אני ברורה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני סבור שאין הבדל. שניהם משדרים באותו הספק בקירוב.
רם דישון16/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)