מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשש לאנטנה על גג הבניין שבו אני גרהג15/02/2017
שלום,
לא מזמן עברתי לגור בדירה חדשה, בניין בן 8 קומות כאשר הגג כביכול שייך לדיירת אחת בקומה העליונה(יש בקומה 4 דיירים(... מוועד הבית הבנו שהיא לא נותנת רשות להיכנס לאף איד גם אם צריך לבדוק למשל לוויני yes כשהייתה תקלה...
שאלה ראשונה היא האם יש חוק כזה שאוסר כל הדיירים בבניין להיכנס לגג לצורך בדיקות תקלות וכו?
דבר שני אני מעלה חשש שיש על גג זה אנטנה סלולרית של פרטנר, כי אני למשל בפרטנר ובסביבה וקרוב לשכונה אין אנטנה של פרטנר ולעומת זאת הקליטה שלי תמיד על מלא שזה נשמע לי מאד מוזר... אני גרה בקומה 6.
השאלה היא, יש מצבים שקיימת אנטנה שלא קיימת במפת אנטנות באתר לאיכות הסביבה ולא מוכרת להם בכתובת הזו? יש סיכוי שהדיירת אכן יכלה לשים אנטנה על ידי חברת סלולר בסתר?
שאלה אחרונה, במקרה ויש סיכוי לאנטנה בלתי חוקית ולא ידוע כל ידי משרד להגנת הסביבה, מה ניתן לעשות? איך אפשר לדרוש מהסיירת לבדוק את הגג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למיטב ידיעתי אין ואסור שתהיה אנטנה שלא ידועה למשרד להגנת הסביבה.
רם דישון16/02/2017קשה לי להאמין שחברה סלולרית תסתכן בהתקנה פיראטית.
כל יתר השאלות- מחוץ לתחום הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)