סיטי ואם אר איי - סיכוני קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סיטי ואם אר איי - סיכוני קרינה
    רון
    19/02/2017

אני צריך לעשות 2 בדיקות לעמוד שידרה צוארי ולמותני הקופה אישרה לי רק בדיקת אם אר איי אחת שזה לעמוד שידרה צוארי למותני אצטרך לעשות סי טי מה אתם לפי הבנתכם הייתם ממליצים לי מבחינת קרינ לעשות אחת אם אר איי ואחת סיטי או כבר לעשות את 2הבדיקות בסיטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיף אחת MRI ואחת CT.

רם דישון
    19/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לעשות אם אר איי ולאחר מכן סיטי באותו יום כי עד כמה ש

רון
    20/02/2017

לאאחר שראיתי שהתשובה שלך לעשות בדיקה אחת אם אר איי ושניה סיטי מכיון שקיבלתי אישור רק לבדיקה אחת באם אר איי האם אפשר לעשות את 2 הבדיקות בהבדל של שעתיים כי עד כמה שידוע לי מזריקים באם אר איי גדילונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר אבל למה צריך?

ד``ר דני וולף
    22/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבדיקת סיטי ואם אר איים מבקש שדר וולף יענה לי

רון
    22/02/2017

אני ביקשתי לדעת אני צריך לעשות 2בדיקות לעמוד שידר צוארי ולעמוד שידרה מותני קיבלתי אישור רק לבדיקת אם אר איי צוארי ואת השניה לעשות סיטי השאלה שלי האם לעשות כבר את 2הבדיקות בסיטי וליגמור אם זה או לעשות אחת שאישרו לי באם אראיי ואחת בסיטי ובכמה ימים הבדל לעשות אחת אם אר איי ואחת סיטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו