קרינה ממודם WIFI שנמצא בחדר שונה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממודם WIFI שנמצא בחדר שונה
    רועי
    28/02/2017

ברשותי מודם WIFI שנמצא בסלון. בין החדר שלי לבין הסלון מפריד קיר די עבה - רוחב של כ-80 סנטימטר. העניין הוא שהמודם נמצא בסלון ליד אותו קיר- מה שיוצר מרחק של מטר וחצי ביני לבינו בזמן שאני ישן (80 סנטימטר מתוך המטר וחצי האלה זה הקיר המפריד).
    האם אני סופג ככה כמות קרינה גדולה? או שמא עצם כך שיש קיר עבה בין המודם לחדרי מוריד את הקרינה לכמויות זניחות?
    יש לציין כי בזמן שאני ישן- אם נעשה איזה שהוא שימוש ב-WIFI בביתי ע"י אחת הנפשות- זה למשך שעה-שעתיים לכל היותר בזמן שינתי (לא יודע אם זה משנה משהו מבחינת הקרינה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק כדי להבהיר

רועי
    28/02/2017

שכתבתי מודם WIFI התכוונתי לראוטר, כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון במדידות

רועי
    28/02/2017

לא הערכתי נכון את המרחקים. אכן מפריד קיר ברוחב של 80 ס"מ ביני לבין הסלון- אבל רק חלקו ברוחב כזה. ההמשך של הקיר המפריד ביני לבין הסלון ברוחב 25 ס"מ. כמו-כן, המודם נמצא במרחק של כ-2 מטרים ממיטתי (ולא מטר וחצי), כולל הרוחב של הקיר שהוא 25 ס"מ.
    אשמח להתייחסותכם לאור הנתונים החדשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה.

רם דישון
    28/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו