קרינה מאנטנה סלולארית ללא קו ראיה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה סלולארית ללא קו ראיה
    אורן
    05/03/2017

שלום רב. לפני כ 3 שבועות תיארתי סיטואציה אשר בה אני נימצא. מדובר בדירת חדר בקומה 3 אשר מרוחקת כ 150 מטר מאנטנה סלולארית בקו ישר אבל אין קו ראיה ויש שורה של בתים ביני לבין האנטנה. אני כאן כבר חודש ומתעתד להישאר כאן עוד שבוע בלבד. נאמר לי שמכיוון שאין קו ראיה אז אין סיבה לחשוש. האמת שלא רואים את האנטנה מהחלון של החדר. הבית שבו הדירה מצויה הינו מבטון אבל לא יודע אם בטון מזויין סביר להניח שלא. שורת הבתים ביני לבין האנטנה חלקם מבטון וחלקם כניראה מלבנים. השאלה היא מדוע אם כך יש לי קליטה בנייד גם מקומת המרתף? האם פרק זמן כה קצר של חודש וחצי כאשר יוצאים מנקודת הנחה שאולי יש כאן קרינה חזקה יכול כבר להשפיע לרעה על הגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    05/03/2017

1. אם אין קו ראיה- הקרינה חלשה מאד. אין שום סיכון.
    2. רגישות המקלט הרבה יותר טובה מאשר הרמה שנחשבת לבעייתית. המקלטים היום רגישים מאד, לכן יש לך קליטה טובה במרתף.
    3. לאור הנ״ל, אין שום השפעה על הבריאות בסיטואציה שבה אתה נמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאנטנה סלולארית

אורן
    05/03/2017

תודה רם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו