מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מאנטנה סלולארית ללא קו ראיהאורן05/03/2017
שלום רב. לפני כ 3 שבועות תיארתי סיטואציה אשר בה אני נימצא. מדובר בדירת חדר בקומה 3 אשר מרוחקת כ 150 מטר מאנטנה סלולארית בקו ישר אבל אין קו ראיה ויש שורה של בתים ביני לבין האנטנה. אני כאן כבר חודש ומתעתד להישאר כאן עוד שבוע בלבד. נאמר לי שמכיוון שאין קו ראיה אז אין סיבה לחשוש. האמת שלא רואים את האנטנה מהחלון של החדר. הבית שבו הדירה מצויה הינו מבטון אבל לא יודע אם בטון מזויין סביר להניח שלא. שורת הבתים ביני לבין האנטנה חלקם מבטון וחלקם כניראה מלבנים. השאלה היא מדוע אם כך יש לי קליטה בנייד גם מקומת המרתף? האם פרק זמן כה קצר של חודש וחצי כאשר יוצאים מנקודת הנחה שאולי יש כאן קרינה חזקה יכול כבר להשפיע לרעה על הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון05/03/20171. אם אין קו ראיה- הקרינה חלשה מאד. אין שום סיכון.
2. רגישות המקלט הרבה יותר טובה מאשר הרמה שנחשבת לבעייתית. המקלטים היום רגישים מאד, לכן יש לך קליטה טובה במרתף.
3. לאור הנ״ל, אין שום השפעה על הבריאות בסיטואציה שבה אתה נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מאנטנה סלולארית
אורן05/03/2017תודה רם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)