מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גן ילדים במרחק 115 מ"ר מאנטנהמאיה06/03/2017
השכרתי מכשיר מדידה מסוג ED78S למדידת קרינה בגן הילדים של בני.
הבחנתי באנטנה שנמצא במרחק 115מ' מהגן.
בקבוצת הצעירים בהם נמצא בני מצאתי במטבח ובאיזור השינה מדדים בין 1.5-3 מילוואט למ"ר. ובאיזור המשחקים פחות מ1.
בקבוצת הבוגרים שאליה אני מתלבטת אם לשלחו בשנה הבאה מצאתי ערכים יותר גבוהים מ-11 מילוואט למ"ר בממוצע (הגיע גם ל20 בנק מסוימות).
האם הילדים בסיכון? האם בני בסיכון? האם צריך לדווח לרשויות? או לחברת הסלולר המפעילה? למי פונים? האם חובתי לדווח להורים?
הגן נמצא בקומה שניה על גבעה ללא חצר, גובהה האנטנה נמצא בדיוק בקו אווירי לגן.
האנטנה נמצאת ברשות עיריית תל אביב והמפעיל הסלולארי הינו סלקום. הגן נמצא ברשות גבעתיים.
מה עלי לעשות? האם לדווח? ולמי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכים גבוליים.
רם דישון06/03/2017את יכולה לפנות לכל הגורמים שהזכרת-התוצאה תהיה בדיוק אפס, כי הערכים נמוכים יחסית לסף של המשרד להגנת הסביבה.
אני מציע לבדוק שוב עם תשומת לב לנקודות הבאות:
אני מניח שהקרינה חודרת מהחלונ(ות) הפונים לאנטנה. מדדי בחלון וזוזי מעט הצידה ממנו- ראי אם העוצמה יורדת לערך נמוך יותר ודווחי לי לכמה.
אם זה יהיה המצב- הטוב ביותר, הפשוט והזול הוא לצפות את החלון ברדיד חוסם קרינה או להוסיף רשת מתכתית נגד יתושים לחלון (תועלת כפולה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)