גן ילדים במרחק 115 מ"ר מאנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גן ילדים במרחק 115 מ"ר מאנטנה
    מאיה
    06/03/2017

השכרתי מכשיר מדידה מסוג ED78S למדידת קרינה בגן הילדים של בני.
    הבחנתי באנטנה שנמצא במרחק 115מ' מהגן.
    בקבוצת הצעירים בהם נמצא בני מצאתי במטבח ובאיזור השינה מדדים בין 1.5-3 מילוואט למ"ר. ובאיזור המשחקים פחות מ1.
    בקבוצת הבוגרים שאליה אני מתלבטת אם לשלחו בשנה הבאה מצאתי ערכים יותר גבוהים מ-11 מילוואט למ"ר בממוצע (הגיע גם ל20 בנק מסוימות).
    האם הילדים בסיכון? האם בני בסיכון? האם צריך לדווח לרשויות? או לחברת הסלולר המפעילה? למי פונים? האם חובתי לדווח להורים?
    הגן נמצא בקומה שניה על גבעה ללא חצר, גובהה האנטנה נמצא בדיוק בקו אווירי לגן.
    האנטנה נמצאת ברשות עיריית תל אביב והמפעיל הסלולארי הינו סלקום. הגן נמצא ברשות גבעתיים.
    מה עלי לעשות? האם לדווח? ולמי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכים גבוליים.

רם דישון
    06/03/2017

את יכולה לפנות לכל הגורמים שהזכרת-התוצאה תהיה בדיוק אפס, כי הערכים נמוכים יחסית לסף של המשרד להגנת הסביבה.
    אני מציע לבדוק שוב עם תשומת לב לנקודות הבאות:
    אני מניח שהקרינה חודרת מהחלונ(ות) הפונים לאנטנה. מדדי בחלון וזוזי מעט הצידה ממנו- ראי אם העוצמה יורדת לערך נמוך יותר ודווחי לי לכמה.
    אם זה יהיה המצב- הטוב ביותר, הפשוט והזול הוא לצפות את החלון ברדיד חוסם קרינה או להוסיף רשת מתכתית נגד יתושים לחלון (תועלת כפולה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו