קירבה לראוטר לראש שלי מבלי משים מספר שניות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קירבה לראוטר לראש שלי מבלי משים מספר שניות
    אורן
    15/03/2017

שלום. מבלי משים שהיתי רק 10 שניות ליד ראוטר שהיה מספר סנטימטרים ספורים כ 10 ס"מ אולי או 5 ס"מ בערך מהראש שלי. האם יש חשש לנזק? חוץ מיזה ישן מרחק של יותר ממטר וחצי אולי שני מטר וחצי מראוטר האם זאת בעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מרואטר אלחוטי

אורן
    16/03/2017

טעיתי בחישוב המרחק. ראוטר אחד למטה בקומה למטה בתיקרה ...מרחק של 3.5 מטר וראוטר נוסף בתקרה של הקומה שלי מרחק של 4 מטר מהראש במיטה. האם מהווה בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה.

רם דישון
    20/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מראוטר

אורן
    20/03/2017

שכחתי להגיד שכאשר אני עומד וסוגר את הדלת של החדר אני עומד בדיוק מעל המקום שבו הראוטר ממוקם בקומה מץחת הוא ממוקם שם בתיקרה. אני מאמין שהריצפה לא מבטון אלא מלבנים או מחומר אחר כי זה בניין ישן. כלומר 75 ס"מ מהאשכים. השהיה היא רק למספר שניות אבל אני חושב שאני מרגיש חום בוקע מלמטה. האם חשיפה של כמה שניות על בסיס יומי לאורך זמן של יותר מ 6 חודשים אבל פחות משנה היא משמעותית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה.

רם דישון
    20/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו