טיסות לארה"ב- אולי ד"ר וולף שהוא רופא ילדים?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טיסות לארה"ב- אולי ד"ר וולף שהוא רופא ילדים?
    אמא שואלת
    19/03/2017

שלום
    יש לנו קרובי משפחה בארה"ב. אנו לפני טיסה כעת. תמיד טסים דרך ספרד, כלומר ישראל-ספרד (5.5 שעות) ואז ספרד-ארה"ב (9.5 שעות). יש לנו 2 ילדים. יצא שעם הגדול, בן 4.5 שנים, כבר טס פעמיים והקטנה, בת שנתיים, כבר טסה פעם אחת, כעת אנו עומדים בפני טיסה נוספת, כאמור.

בפעם הראשונה נחשפתי לכך שיש קרינות בטיסה וכעת אני ממש מבולבלת ויש בי אפילו תחושת אשמה שאני פוגעת בבריאות ילדיי בכך שאנו טסים...

מה המשמעות של טיסות של כאלה עבור ילדים בגילאים כאלו והאמת- אם אלו היו ילדיך היית טס עמם? נכנסתי לדאגה ממשית ואני אשמח לתשובה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א. מדובר בקרינה מייננת שהוכחה כגורם מסרטן. ב. בכל ...

ד``ר דני וולף
    22/03/2017

א. מדובר בקרינה מייננת שהוכחה כגורם מסרטן. ב. בכל המקרים הללו אנו מדברים על העלאת הסיכון המחושב לחלות בסרטן, ותמיד מדובר בסדרי גודל של פרומילים לכלל האוכלוסיה. ג. לטיסה לארה"ב הנמשכת כ- 9 - 12 שעות נטו, רמת הקרינה שווה בערך לקרינת הרקע שאנו חוטפים בשנה. ד. אם הייתי צריך לטוס עם ילדיי הייתי טס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו