ראוטר שכנים - ראוטר ביתי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ראוטר שכנים - ראוטר ביתי
    חגית
    02/05/2017

שלום.
    בבית אני מאוד משתדלת שהחיבור לאינטרנט יהיה קווי. במקרים חריגים אני מפעילה את הwifi וזאת כמובן בכדי להימנע כמה שיותר מלהיחשף לקרינה מזיקה.
    העניין הוא, כשאני רוצה להתחבר לwifi המחשב פותח בפניי את כל רשתות הwifi הזמינות, ביניהן כמובן גם הרשת שלי. והדבר הידוע הוא שברוב הרשתות הקליטה מלאה -כאילו מדובר ברשת שלי מתוך הבית (הכוונה יותר לרשתות של השכנים שלי). השאלה המתבקשת היא האם זה משמעותי שאני לא מדליקה את הwifi אצלי בבית בעוד אני קולטת מצויין מרשתות אחרות? אני חשופה בדיוק לאותה קרינה לא?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוטר שכנים - ראוטר ביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה מראוטר או קרינת ראוטר כל זמן שהוא לא בחדר השינה של ילדים

ד``ר דני וולף
    02/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

המשך שאלה
    02/05/2017

תודה על תגובתך אבל לא הבנתי. מה זה משנה אם זה בחדר שינה או לא? ואם זה לא בחדר שינה אבל במקום שהם נמצאים בו שעות רבות? מה ההבדל בין שינה לערות? האם קרינת ראוטר מזיקה באופן כללי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הבדל בין ערות לשינה אלא מבחינת זמן חשיפה ומרחק לראוטר

ד``ר דני וולף
    03/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו