מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחנת טרנספורמציה צמודה לבנייןאלה11/05/2017
שלום
קיימת תחנת טרנספורמציה צמודה לבניין שלי ברוחב של 4 מטר על שני מטר. מבנה שנמצא על הקרקע בצמוד לבניין. אנחנו נמצאים בקומה 5 (מניחה שבסביבות מרחק של 10 מטר ממנה) וחדר הילדים בצד של התחנה. האם המרחק בטוח? ברור שצריך למדוד אבל רוצה לדעת האם יש סיכוי שזה תקין או שבכל מקרה במרחק כזה זה בעייתי?
אותה שאלה לגבי ארון חשמל של הקומה שנמצא צמוד לקיר הפרוסדור שלנו. אי אפשר שלא להתהלך בצמוד לקיר והילדים משחקים לידו לפעמים זמן רב (מנסה להזי ז אותם אבל במצטבר זה יואצ כמה שעות ביום). האם יש סיכוי שהקרינה תהיה בטווח של התקן לילדים (פחות מ2 להבנתי) במרחק של חצימטר אם נמקם ארון - או שאין סיכוי כזה?
אני שואלת, כי הזמנו מכשיר למדידה ומסתבר שהוא לא תקין. ואני מחפשת שלכור אבל הבנתי שיש מכשירים לא אמינים כמו שקרה לחברה שלי. ועל מודד אני מעדיפה לא לשלם כי אני רוצה למדוד בשעות שונות בימים שונים. אז אשמח להמלצה לפחות לגורם שמשכיר מכשירים. או לפחות לדעת מכשיר של איזו חברה אמרו להיות אמין?
ושנית, האם יש סיכוי בכלל שהמדידות יצאו תקינות במצב כזה? מדובר בתינוקות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המרחקים נראים תקינים.
רם דישון11/05/2017איזה מכשיר נמצא לא תקין?
לדבי השכרת מכשיר- פני בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך=
אלה15/05/2017בפרטי דרך האתר.
או אם תוכל להשאיר מייל שאכתוב לשם.
בכל מקרה אודה מאוד על הפנייה להשכרה של מכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)