מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרבה לראוטר על תיקרהתמר18/05/2017
שלום רב,
שמתי לב עכשיו שבמקום העבודה שלי מותקן על התקרה כל כ-5 מטרים ראוטר.
מקום הישיבה שלי נמצא במרחק אלכסוני של כ1.5 מטר מהראטר .
האם יש מה להלחץ? האם תקין?
אני יושבת ככה קרוב לחודשיים.אמורה לשבת במקום זה עוד כחודש.
חשוב לי לציין שאני בהריון - כיום בחודש 6 - מה שאומר שהתחלתי לשבת פה בחודש 4.
האם מטריד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת תמונה
תמר18/05/2017צילום - מבט ממקום הישיבה שלי לכיוון הראוטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק למדוד.
רם דישון19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין למרחק משמעות?
תמר19/05/2017אחרי ששלחתי את ההודעה עברתי קצת בפורום על שאלות...
ראיתי שברוב המקרים עניתם שמרחק של מטר מספק.
למה כאן התשובה שונה? הראוטר נראה לך שונה?
או שתמיד אפשר להניח שמטר מספיק אבל מדידה מאששת את זה?
והאם תקופה כזו במידה והמדידה שמתגלה בעייתית מסוכנת בכללי ובהריון בפרט?
קצת נלחצתי....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדרך כלל מטר מספיק, אבל הטוב ביותר הוא למדוד למען השקט הנפשי.
רם דישון19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה ו.. הבהרה אחרונה...
תמר20/05/2017תודה,,,
רק לסגור את הנושא -
לפי מה שהבנתי - סביר שזה בסדר , כמו בתשובותיכם האחרות - אבל לדעת בוודאות צריך למדוד.
השאלה כזו - בהנחה שתתגלה בעיה מסוימת - כמה זה גרוע לשבת ככה חודשיים כבר ועוד חודש בתכנון?
ובהריון?
כיוון שסביר שעד שיזמינו בדיקה מהעבודה כבר יעבור הזמן שלי לשבת שם... אם בכלל יזמינו שאני מיועדת לעבור...
אז השאלה בעצם האם אפש להרגע שגם בעיה אולי אפשרית לא משמעותית לתקופת זמן זו בכלל ובהריון בפרט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החשש גרוע יותר מהסיכון הנמוך מהקרינה.
רם דישון20/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)