מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינת מטען מחשב נייד - מרחק של כמה מטר?ד``ר דני וולף27/05/2017
לפני כמה חודשים פרסמתי כאן על דאגה מקרינת מטען מחשב נייד. זה היה תוכן ההודעה:
היי, אני מנסה לחפש מידע אודות קרינת מטען של מחשב נייד. הסוללה של המחשב שלי לא טובה והוא צריך להיות כל הזמן מחובר למטען כדי לעבוד ואני מודאג מזה. אשמח לעצות ולכל מידע רלוונטי בנושא שאפשר לספק לי.
ענו לי "לשמור על מרחק של מטר ממנו" ולצערי אני לא מצליח להגיב בהודעה המקורית. השאלה שלי היא - מטר ממה? מהמחשב (לא ברור לי איך אפשר לשמור על מרחק של מטר ממחשב, נייד או לא) או מהמטען, ואם מהמטען אז מאיזה חלק בדיוק שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדרך כלל ישנה קופסה שחורה בין הכבל שמתחבר לשקע ובין הכבל שמתחבר למחשב.
רם דישון28/05/2017זהו המטען וממנו צריך לשמור מרחק של מטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
עמית03/06/2017האם יש מקום שאני יכול למצוא בו מידע מרוכז בנושא? אני יושב מול המחשב שעות ארוכות כמה פעמים בשבוע (אך לא כל יום) ובגלל שהביצועים שלו לא טובים כל כך יותר הוא כאמור מחובר תמידית למטען ומתחמם במהירות. יש דברים שאני צריך להקפיד עליהם? או אולי אפילו מומלץ להחליף מחשב רק בגלל עניינים בריאותיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראה תשובתי הנ״ל.
רם דישון03/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)