קרינת מטען מחשב נייד - מרחק של כמה מטר?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת מטען מחשב נייד - מרחק של כמה מטר?
    ד``ר דני וולף
    27/05/2017

לפני כמה חודשים פרסמתי כאן על דאגה מקרינת מטען מחשב נייד. זה היה תוכן ההודעה:

היי, אני מנסה לחפש מידע אודות קרינת מטען של מחשב נייד. הסוללה של המחשב שלי לא טובה והוא צריך להיות כל הזמן מחובר למטען כדי לעבוד ואני מודאג מזה. אשמח לעצות ולכל מידע רלוונטי בנושא שאפשר לספק לי.

ענו לי "לשמור על מרחק של מטר ממנו" ולצערי אני לא מצליח להגיב בהודעה המקורית. השאלה שלי היא - מטר ממה? מהמחשב (לא ברור לי איך אפשר לשמור על מרחק של מטר ממחשב, נייד או לא) או מהמטען, ואם מהמטען אז מאיזה חלק בדיוק שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדרך כלל ישנה קופסה שחורה בין הכבל שמתחבר לשקע ובין הכבל שמתחבר למחשב.

רם דישון
    28/05/2017

זהו המטען וממנו צריך לשמור מרחק של מטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה!

עמית
    03/06/2017

האם יש מקום שאני יכול למצוא בו מידע מרוכז בנושא? אני יושב מול המחשב שעות ארוכות כמה פעמים בשבוע (אך לא כל יום) ובגלל שהביצועים שלו לא טובים כל כך יותר הוא כאמור מחובר תמידית למטען ומתחמם במהירות. יש דברים שאני צריך להקפיד עליהם? או אולי אפילו מומלץ להחליף מחשב רק בגלל עניינים בריאותיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראה תשובתי הנ״ל.

רם דישון
    03/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו