מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילומי שיניים בזמן הריוןצ`שר27/06/2017
לפני כשבוע הייתי אצל רופא שיניים ונאמר לי שעלי לבצע בדחיפות צילומי נשך ופנורמי ל2 שני בינה ולטוחנות.
לאחר מספר ימים מאז אותה ביקורת גיליתי כי אני הרה, וטרם ביצעתי את הצילומים, הבנתי מקריאה כאן שצילומי דיגיטלי מפחית משמעותית את הקרינה? ובכלל מאיזה שבוע אפשר לעשות צילום נשך? מה עדיף הנשך או הפנורמי אם יהיה עלי לבחור?
עלי להבין מהו הצילום הדיגיטלי-האם זה צילום שמתקבל במחשב כמו במכון רגיל שבו מצלמים לדוג צילום חזה ומקבלים דיסק? (בני הפעוט עבר 2 צילומים כאלה בעקבות חשד לדלקת ריאות) או שזה צילום מיוחד שעושים במרפאות מאוד מסויימות?
אבקש ממכם לענות לי בהקדם כיוון שפניתי ביעוץ האישי וטרם קיבלתי תשובה, אני מאוד חרדה וסומכת על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום דיגיטלי הוא צילום רגיל עם קרני X על פלטה עם פילם, רק שהקרינה נמוכה יותר מהצילומים של פעם, בגלל רזולוציה טובה יותר.
ד``ר דני וולף04/07/2017בחודשים הראשונים הרבה יותר מסוכן!!!!! תתייעצי עם רופא השיניים עד כמה אפשר לדחות את הצילומים ואם אפשר לעשות צילום שן בודדת ולא נשך ולא פנורמי. לדעתי לטיפול החירום לא צריכה להיות בעיה כלל, ועם הגנה מתאימה (מפית עופרת) ורק אם לא ניתן לדחות את הטיפול אפשר לחיות עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
צ׳שר05/07/2017הצילום לצערי נעשה ולפי מה שכתוב על הדף נחשפתי ל62mgyxcm* ,שמו עלי 2 סינרי עופרת ועוד אחד נוסף קטן באיזור הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)