צילומי שיניים בזמן הריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• צילומי שיניים בזמן הריון
    צ`שר
    27/06/2017

לפני כשבוע הייתי אצל רופא שיניים ונאמר לי שעלי לבצע בדחיפות צילומי נשך ופנורמי ל2 שני בינה ולטוחנות.
    לאחר מספר ימים מאז אותה ביקורת גיליתי כי אני הרה, וטרם ביצעתי את הצילומים, הבנתי מקריאה כאן שצילומי דיגיטלי מפחית משמעותית את הקרינה? ובכלל מאיזה שבוע אפשר לעשות צילום נשך? מה עדיף הנשך או הפנורמי אם יהיה עלי לבחור?
    עלי להבין מהו הצילום הדיגיטלי-האם זה צילום שמתקבל במחשב כמו במכון רגיל שבו מצלמים לדוג צילום חזה ומקבלים דיסק? (בני הפעוט עבר 2 צילומים כאלה בעקבות חשד לדלקת ריאות) או שזה צילום מיוחד שעושים במרפאות מאוד מסויימות?
    אבקש ממכם לענות לי בהקדם כיוון שפניתי ביעוץ האישי וטרם קיבלתי תשובה, אני מאוד חרדה וסומכת על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילומי שיניים בזמן הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום דיגיטלי הוא צילום רגיל עם קרני X על פלטה עם פילם, רק שהקרינה נמוכה יותר מהצילומים של פעם, בגלל רזולוציה טובה יותר.

ד``ר דני וולף
    04/07/2017

בחודשים הראשונים הרבה יותר מסוכן!!!!! תתייעצי עם רופא השיניים עד כמה אפשר לדחות את הצילומים ואם אפשר לעשות צילום שן בודדת ולא נשך ולא פנורמי. לדעתי לטיפול החירום לא צריכה להיות בעיה כלל, ועם הגנה מתאימה (מפית עופרת) ורק אם לא ניתן לדחות את הטיפול אפשר לחיות עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

צ׳שר
    05/07/2017

הצילום לצערי נעשה ולפי מה שכתוב על הדף נחשפתי ל62mgyxcm* ,שמו עלי 2 סינרי עופרת ועוד אחד נוסף קטן באיזור הבטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו