מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודם מחובר למחשב ביתי וסלולארירות09/07/2017
שלום רב, בביתי יש מודם מחובר קווי למחשב הביתי לא ראוטר בזמן שאני גולשת בפאלפון מסוג סמארטפון LG בוואצאפ או פייסבוק או גוגל הפלאפון מתחמם מאוד אבקש לדעת האם העובדה שאין ראוטר בבית רמת הקרינה בגלישת הפלאפון גבוהה יותר? האם ההתחממות המכשיר מעידה על רמת קרינה גבוהה? אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התשובה חיובית לכל השאלות.
רם דישון09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם מחובר למחשב ביתי וסלולארי
רות10/07/2017תודה על תשובתך המהירה האם המסקנה מתשובתך היא שעדיף לחבר ראוטר למחשב הביתי? אני חוששת מהקרינה מהראוטר האם זה מקביל לאנטנה שנמצאת בתוך הבית? ומה לדעתך הזמן הזניח לגלישה ליום באמצעות הפלאפון? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיף לחבר ראוטר אבל להתקין אותו רחוק (לפחות מטר) מבני הבית.
רם דישון10/07/2017לא ברור לי מהי אנטנה בתוך הבית.
אין זמן זניח. לא קיים מושג כזה. כמה שפחות- עדיף, במיוחד בתוך הבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודם מחובר למחשב ביתי וסלולארי
רות11/07/2017לא ברור לי איך לשמור מטר מבני הבית אם הראוטר מחובר לכונן המחשב עם כבל כך שאיך אפשר להשתמש במחשב הנייח במרחק של מטר הרי צריך להגיע למקלדת לא ברור לי איך אפשר לשמור על מרחק מטר מהמחשב כשגולשים עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש כבל מאריך גם לראוטר. בדקי בחנויות לאלקטרוניקה.
רם דישון11/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)