מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מזריקת רדיואקטיבית . מודאגתליאת14/07/2017
היי , אני נמצאת בתחילת הריוןןן ואני עובדת מזכירה במוקד חירום ! היה כאן מטופל שבא לעשות צילום רנטגן והבנתי שהזריקו לו חומר רדיואקטיבי , הוא עמד מטר ממני ולא היה מגע חוץ מזה שהעביר לי טופס. האם יש סכנה לעובר ? מה הסיכון באנשים שמוזרק להם החומר הזה האם הם מקרינים את הסביבה רק במגע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בבקשה עזרתכם
המשך15/07/2017הבנתי שאם נכנס לשירותים זה בעייתי , ( אני לא יודעת אם הוא נכנס לשירותים ) אבל שעתיים אחרי שהלך אני נכנסתי לשירותים האם זה מהווה הבעיה ? האם הקרינה היא בשתן שלו במקרה ואם ישבתי על האסלה שעתיים אחרי שהיה בשירותים ? לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במרחק של מטר לא עברה כל קרינה.
רם דישון16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי שירותים ?
המשך בבקשה16/07/2017אם וכאשר הוא נכנס לשירותים ? אני לא חושבת שהיה בשירותים ..אבל במצב הזה מסוכן לאישה בהריון במידה ונכנסה שעתיים לאחר שהיה בשירותים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שעות אחרי הבדיקה קרינה רדיואקטיבית מופרשת בשתן. בוודאי שאם באים במגע עם טיפות שתן של אדם שעבר בדיקה השתן מקרין.
ד``ר דני וולף17/07/2017ככלל במכון לרפואה גרעינית אינך יכול לדעת אף פעם מי היה בשירותים לפניך, מי מסתובב לידך, ולעתים קרובות יש גם טעויות. כדי לדעת בדיוק מרבי מי מקרין וכמה זמן שאלי את הטכנאים המהנדסים שם ותדעי בדיוק.
אני לא מציע לעבוד במקום כזה בכלל בהיריון, אם אני לא טועה זה גם אסור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)