קרינה מזריקת רדיואקטיבית . מודאגת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מזריקת רדיואקטיבית . מודאגת
    ליאת
    14/07/2017

היי , אני נמצאת בתחילת הריוןןן ואני עובדת מזכירה במוקד חירום ! היה כאן מטופל שבא לעשות צילום רנטגן והבנתי שהזריקו לו חומר רדיואקטיבי , הוא עמד מטר ממני ולא היה מגע חוץ מזה שהעביר לי טופס. האם יש סכנה לעובר ? מה הסיכון באנשים שמוזרק להם החומר הזה האם הם מקרינים את הסביבה רק במגע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך בבקשה עזרתכם

המשך
    15/07/2017

הבנתי שאם נכנס לשירותים זה בעייתי , ( אני לא יודעת אם הוא נכנס לשירותים ) אבל שעתיים אחרי שהלך אני נכנסתי לשירותים האם זה מהווה הבעיה ? האם הקרינה היא בשתן שלו במקרה ואם ישבתי על האסלה שעתיים אחרי שהיה בשירותים ? לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במרחק של מטר לא עברה כל קרינה.

רם דישון
    16/07/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי שירותים ?

המשך בבקשה
    16/07/2017

אם וכאשר הוא נכנס לשירותים ? אני לא חושבת שהיה בשירותים ..אבל במצב הזה מסוכן לאישה בהריון במידה ונכנסה שעתיים לאחר שהיה בשירותים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שעות אחרי הבדיקה קרינה רדיואקטיבית מופרשת בשתן. בוודאי שאם באים במגע עם טיפות שתן של אדם שעבר בדיקה השתן מקרין.

ד``ר דני וולף
    17/07/2017

ככלל במכון לרפואה גרעינית אינך יכול לדעת אף פעם מי היה בשירותים לפניך, מי מסתובב לידך, ולעתים קרובות יש גם טעויות. כדי לדעת בדיוק מרבי מי מקרין וכמה זמן שאלי את הטכנאים המהנדסים שם ותדעי בדיוק.
    אני לא מציע לעבוד במקום כזה בכלל בהיריון, אם אני לא טועה זה גם אסור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו