סכנת קרינה מאנטנה סלולארית שלא בקו ראיה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סכנת קרינה מאנטנה סלולארית שלא בקו ראיה
    ד``ר דני וולף
    12/08/2017

שלום. ביישוב שבו אני מתעתד לשכור דירה יש במרכז הקיבוץ תורן גבוה סלולארי עם הרבה מאוד אנטנות . ניראה די מפלצתי. הדירה לא בקו ראיה כ 300 מטר בערך. האם המצאות תורן כזה במרכז הקיבוץ גורם סיכון ברדיוס מסויים? או שבכלל של "אין קו ראיה אז אין סיכון" תופס גם כאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה סלולארית

אורן
    12/08/2017

המדידות שערכתי מדובר ביותר מ 700 מטר. אין קו ראיה אבל יש מספר רב מאוד של אנטנות על התורן. הדירה שלי מוסתרת מאחורי מספר בתים. הקיר שלפני הדירה שלי הוא קיר ממ"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאנטנה סלולארית

אורן
    12/08/2017

דרך אגב באתר של המשרד לאיכות הסביבה רשום אנטנה של פלאפון עוצמה 47? מה משמעות? היו שם על התורן מספר רב של אמונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכלל תופס גם כאן. הנתון

רם דישון
    13/08/2017

באתר המשרד חסר משמעות מעשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו