איך מוודאים שהוואי פאי לא מופעל בראוטר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• איך מוודאים שהוואי פאי לא מופעל בראוטר
    אלה
    24/08/2017

שלום
    עברתי לשמחתי ולבריאותי הרבה מחברת הוט לחברת בזק בחיבור לאינטרנט. הציבו לי מכשיר ראוטר מחובר בחוט. ביקשתיש ינטרלו את הוואי פאיי כי במכשיר הקודם של הוט היה אפש רלנטרל בלחיצת כפתו רובזה לא. אמרו לי שזה בוצע מול החברה ובאמת עשו משהו און ליין.
    איך אני מוודאת שאכן אין קרינה מהמכשיר.

שנית, בעמדת המחשב יש מסך דק, ראוטר כאמור חוטי ומתחת לשולחן מחשב ישן מאוד. בניה שנתיים שלי נצמדים כל הזמן לשולחן בערך מרחק 30 סמ מכל אלה. האם ז המסוכן. המ המרחק האידיאלי. והאם יש עומס של קרינה מכל המכשירים בגלל הצמידות או שאין קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתב לא ברור והשאלות לא לגמרי ברורות. אם ספק האינטרנט נתן לך ראוטר קוי בלבד אין קרינה ואין צורך לבדוק אם שיקר. את יכולה לבדוק באינטרנט לפי הפירמה של הראוטר לפי מה שכתוב עליו. האם לקרינה מהמחשב הישן את מתכוונת קרינת חשמל? והאם את חייבת אותו דלוק

ד``ר דני וולף
    25/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלות שלך

אלה
    25/08/2017

הראוטר משמש אותי כחיבור קווי אבל יש בו גם חיבו רלוואי פאי. בזמן ההתקנה הטכנאי נכנס לאנשהו באינטרנט ואמר שביטל את הוואי פאי. איך אני יכולה לבדוק זאת?

לגבי מחשב, כן קרינת חשמל. הפעוטות שלי עומדים במרחק 30-40 סמ ממנו, מהמסך, ומהראוטר כשהם צופים במשהו במחשב ואני תוהה אם יש בזה הרבה קרינה.

ושאלה נוספת ברשותך, אנחנו משתמשים הרבה במעלית, גם בבניין וגם בקניון. אנשים נכנסים לקניון וגולשים במכשיר שלהם וחלק פשוט לא מכבים אבל לא נוגעים. האם כדאי להימנע מהליכנס למעלית עם אחרים או שלא מדובר בנזיקם ממשיים. פעוטות בני שנתיים. אני על מצב טיסה תמיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    25/08/2017

1. לוודא- רק במדידה.
    2. אין סכנה ואין עומס קרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו