מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מראוטר שלא ידעתי שהוא דלוקא07/09/2017
שלום
התקינו לי ראוטר לפני שלושה חודשים ליד המחשב, הטכנאי אמר שהוא נטרל את אופציית הוואי פאיי דרך הגדרות במחשב אבל הנוריות שכתוב עליהם 2.4G ו4G היו דלוקות ולאחרונה התקשרתי לבזק לבדוק האם הוואי פאיי שלי למעהש לא נוטרל. היא אמרה שאם הנורות דולקות אז כנראה שלא.
עכשיו לחצתי על כפתור ליד המכשיר הונורות כבויות.
שאלותיי:
ישלי תינוקות בני שנתיים שנמצאים בסביבת הראוטר מרחק של 30 סמ לפחות 5-6 שעות ביום! הם גם משחקים ליד, צופים במחשב/טלויזיה שממוקמים שם, וגם הלול שלהם בצמוד. אני מזועזעת מהקרינה שהם נחשפו אליה. המחשב אגב מחובר קווית, כלומר אני לפחות לא נכנסתי דרך חיבור אלחוטי.
ראיתי באינטרנט את הסרטון הזה שמצביע על רמות קרינה גבווהת מאוד! גם כשלא משתמשים בוואי ופאיי. האמנם? האם עלי לדאוג?
שאלה נוספת- י שלנו בצד השני של הסלון קיר שתמוד לארון חשמל קומתי (בבניין רב קומות אנחנו קומה 5). האם זה שהילדים נעים בבית מהאזור ההוא לאזור הזה רוב שעות היממה. לדעתי 10 שעות ביום - מסכן אותם?
אני אצטרך למדוד בכל מקרה, אבל כרגע, מנס הלהבין - גם אם המדידות סבירות או גבוהות או נמוכות- הםא יש משמעות לעובדה שהם נעים לסירוגין בין כל השדות האלה, ועדיף אפילו לעבור דירה ולנטרל לגמרי את הקיר הצמוד לעמוד החשמל שהוא הפרוסדור שלנו למטבח ולפינת אוכל ואי אפש רלהימנע מלעבור בו 30 פעם ביום והם לעיתים משחקים לידו (עד שנאי מעבירה אותם). אין אפשרות להרחיק אותם משם על ידי שולחן כי כאמרו הוא משמש כפרוסדור מעבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הסרטן של בדיקת הראוטר
א07/09/2017שראיתי באינטרנט. מאיזה סף הקרינה לא מסוכנת?
כאמור לתינוקות בני שנתיים.
ואיך כרגע אפשר לוודא שאין קרינה מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הנעשה אין להשיב. סביר שבתקופה כה קצרה לא נגרם כל נזק. לאחר שתמדדי- אתיחס לתוצאות.
רם דישון07/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)