מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה לאורך שנים במגורים בממ"דורד14/09/2017
שלום לכם,
יש איזה נושא שכול הזמן מעסיק אותי במחשבות ואני מאוד מפוחדת ממנו. כשהיתי בערך בת 8-9 עברה משפחתי לבית קרקע חדש ואני קיבלתי את הממ"ד לחדר שלי (הבית נבנה בסביבות שנת 97). גדלתי בחדר הזה מהגיל הזה ועד קצת אחרי שסיימתי בית ספר. סביבות גיל 19 עזבתי את הבית. היתי ילדה שלומדת המון בחדר ועם דלת סגורה וגם ישנה עם דלת סגורה כדי שלא יפריעו לי. אני זוכרת שהרבה פעמים היתי פותחת את החלון אבל אני לא זוכרת עד כמה הרבה- בכלל לא היתי מודעת שקיימת איזו שהיא סכנה לגבי הימצאות בממ"ד לא מאוורר. בסופו של דבר היום אני נמצאת ממש בחרדות כי אני יודעת ששהיתי מלא בחדר הזה וכנראה שגם הרבה בצורה לא מאווררת . הבית הוא בית פרטי צמד קרקע אם זה עוזר לכם לתת לי תושבה. אבל השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות כדי קצת להירגע- האם יש איזו שהיא בדיקה/בדיקות שכדאי לי לעשות כול תקופה מסויימץ שקשורות לגז הראדון ולסיכונים ממנו? לפחות כדי להקפיד שאני בודקת את הנושא? האם בדר"כ המחלות העשויות להופיע מהמצאות בחדר כזה הן ברות טיפול?
אשמח לעזרתכם, תודה, ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני משאיר את השאלה לד״ר וולף.
רם דישון14/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית מתנצל מאוד על התגובה המאוחרת, הייתי בחו"ל ואחר כך האתר לא עלה לי, ובסוף בסוף כשאני עונה לך אני לא איש בשורות היום.
ד``ר דני וולף21/09/2017א. אין שום טעם להיות בחרדות, ובוודאי שלא לבכות על חלב שנשפך.
ב. כשמדברים על סיכונים ברפואה ועל מסרטים או גנטיקה וכיו"ב מדברים תמיד על חישובים סטטיסטיים על אוכלוסיות שלמות ולאו דווקא על הפרט.
ג. אמנם הצלחת ל"סכם" היטב ולעשות את כל מה שאנחנו ממליצים שלא לעשות, אולם אין שום סיבה לחשוש ולהיות בחרדות.
ד. מה לעשות כרגע, כמובן קודם כל לא לעשן ולא להוסיף מסרטנים אחרים. מגיל 40 הייתי מציע (למרות הקרינה הנוספת) לעשות פעם בחמש שנים CT חזה סקר בקרינה נמוכה. קיים בתשלום בכול המכונים בלי הפניית רופא ובלי ט' 17 . מגיל 40 ממוגרפיה ו- US שד פעם בשנתיים, וכן לעשות פעם בשנה אולטרסאונד של בלוטת התריס והצוואר.
בריאות כל טוב ובלי חרדות יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אלה המלצות לבדיקות
יעל21/09/2017לכל מי שהגיע לגיל 40 או רק מי ששהה בממ"ד שפי שמתואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי CT חזה סקר רק למעשנים ולאלו שיש להם סיכון מיוחד. ממוגרפיה לכל מי שיש סיפור משפחתי דרגה ראשונה של סרטן שד. US צוואר לא בעייתי בכלל בלי קרינה
ד``ר דני וולף22/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCT חזה מגיל 40 או 50?
יעל24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר על התגובה. שנה טובה
ורד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)