מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידת מרחק מאנטנה סלולריתרויטל24/09/2017
לפני שנתיים רכשנו דירה. לפני הרכישה הזמנתי מודד קרינה היות וממול לדירה יש בית קברות ובו אנטנה סלולרית במרחק 230 מטר מהבית. את האנטנה רואים מהחלון. המודד מצא כי הקרינה המקסימלית בבית היא 0.2 μW/cm2 שהוא 0.10 מערך הסף הבריאותי. לאור המדידה רכשנו את הדירה. מאז שנולדה ביתי לפני מספר חודשים נושא הקרינה מדאיג ומעסיק אותי. האם 0.2 היא באמת קרינה נמוכה או כיוון שהסף הבריאותי המותר הוא גבוה 0.2 זה בעייתי? כמו כן אני תוהה לגבי השטחים הציבוריים, האם יש מרחק בטוח מאנטנה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה.
רם דישון26/09/20170.2 מיקרוואט לסמ״ר הוא הסף עליו אני ממליץ. הוא נובע ממדידות שנערכו בבית ספר בראשון לציון לפני מספר שנים, בו סבלו תלמידים רבים מכאבי ראש. את הערך המירבי שנמדד שם חילקתי בעשר כמקדם ביטחון.
הייתי אומר שמרחק של 500 מטר הוא בטוח, אבל יש רגישי קרינה שגם עוצמות נמוכות מאד גורמות להם כאבי ראש.
הסף הבריאותי והסף הסביבתי חסרי משמעות. הם ערכים שרירותיים שקבע המשרד להג״ס ואין בינם לבין השפעות בריאותיות דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)