מדידת מרחק מאנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידת מרחק מאנטנה סלולרית
    רויטל
    24/09/2017

לפני שנתיים רכשנו דירה. לפני הרכישה הזמנתי מודד קרינה היות וממול לדירה יש בית קברות ובו אנטנה סלולרית במרחק 230 מטר מהבית. את האנטנה רואים מהחלון. המודד מצא כי הקרינה המקסימלית בבית היא 0.2 μW/cm2 שהוא 0.10 מערך הסף הבריאותי. לאור המדידה רכשנו את הדירה. מאז שנולדה ביתי לפני מספר חודשים נושא הקרינה מדאיג ומעסיק אותי. האם 0.2 היא באמת קרינה נמוכה או כיוון שהסף הבריאותי המותר הוא גבוה 0.2 זה בעייתי? כמו כן אני תוהה לגבי השטחים הציבוריים, האם יש מרחק בטוח מאנטנה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה.

רם דישון
    26/09/2017

0.2 מיקרוואט לסמ״ר הוא הסף עליו אני ממליץ. הוא נובע ממדידות שנערכו בבית ספר בראשון לציון לפני מספר שנים, בו סבלו תלמידים רבים מכאבי ראש. את הערך המירבי שנמדד שם חילקתי בעשר כמקדם ביטחון.
    הייתי אומר שמרחק של 500 מטר הוא בטוח, אבל יש רגישי קרינה שגם עוצמות נמוכות מאד גורמות להם כאבי ראש.
    הסף הבריאותי והסף הסביבתי חסרי משמעות. הם ערכים שרירותיים שקבע המשרד להג״ס ואין בינם לבין השפעות בריאותיות דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו