מגברים בחניון תת קרקעי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מגברים בחניון תת קרקעי
    הדס
    31/10/2017

שלום רב
    בבניין רב קומות עם שתי קומות חניון תת קרקעי, חלק מהדירים מעוניינים להתקין מערכת שתאפשר קליטה סלולרית בחניון.
    להבנתי, המערכת מורכבת מאנטנה חיצונית אשר מחוברת בכבל למשדרים פנימיים בחניון.
    מה קורה במצב הזה מבחינת קרינה? גם בתוך החניון וגם מבחוץ?
    מה לגביי הדירות הסמוכות לאנטנה החיצונית? יש גם גני ילדים מרחק 10 מטר מהיציאה של החניון.
    מה קורה בחניון עצמו בגלל המשדרים?
    לתומכים בהצעה נאמר (על ידי מוכר המערכות). שהקרינה בחניון תרד(!) בגלל שהמכשירים הסלולריים לא יתאמצו לחפש קליטה. לי זה השמע מופרך, כיוון שההספקים של המגברים הרבה יותר גבוהים משל הסלולרי האישי ומשדרים בריבוי תדרים, שלא כמו הסלולרי האישי. מה גם, שאת הסלולרי ניצן להרחיק חצי מטר מהגוף בחניון, אך מרחק כזה מהמגברים והאנטנה החיצונית לא יעזור.
    האם יצא לכם למדוד במקומות כאלה?
    אודה לתשובה מפורטת שתעזור לי להבהיר את הנקודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגברים בחניון תת קרקעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    31/10/2017

מה שקורה בחניון אינו רלוונטי, כי הדיירים שוהים בו דקות ספורות מדי יום. מאידך, רצוי למדוד את הקרינה בדירות הסמוכות לאנטנה החיצונית ולשנות את מיקום האנטנה או כיוונה בהתאם לתוצאות. נסי לברר גם מהו הספק השידור של הרפיטר (זהו מגביר הקליטה) וחזרי אלי.
    דבר אחד אינו מובן לי. דייר מגיע הביתה ומחנה את רכבו בחניון ועולה לביתו. התהליך אורך מספר דקות. לא ניתן לוותר על הסמרטפון לחמש דקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו