האם לפטופ שמחובר קבוע לחיבור רשת חוטי עדיין מקרין?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם לפטופ שמחובר קבוע לחיבור רשת חוטי עדיין מקרין?
    אורן
    24/11/2017

1. יש לי לפטופ שביטלתי בממשק שבתוכו את אופציית האלחוט , וכנל ביטלתי את האלחוט בראוטר, והמחשב לכאורה אמור לתפקד כרגע כמחשב נייח.
    שאלתי היא- האם הבטריה שכל הנראה מובנית בלפטופ ( כי אני לא רואה בתחתית שלו חלק שאמור להיפתח, כל התחתית שלו יחידה אחת, ) האם גם אם יש בטריה בפנים, זה שביטלתי אלחוט מבטל כל קרינה גם אם יש בטריה בלפטופ?? כי החיבור לחשמל בעצם מטעין אותה כל הזמן לא?

2. בלפטופ אחר שיש בו אופציה להוציא את הבטריה, ומחברים אותו למודם רגיל ללא ראוטר, ובעצם הופכים אותו כנל למחשב נייח , האם במצב כזה אין בו קרינה בכלל? ומתבטל הצורך להתרחק ממנו למרחק כזה או אחר?

נמאס לנו להסתובב בבית שמכל דבר צריך לשמור מרחק מסוים מכל כלי. אנחנו מנסים חוץ מהמקרר והטלויזיה שבלתי אפשרי לבטל אותם, להימנע מכל דבר אחר שדורש כוננות מרחק. לכן אודה לתשובתכם אם להימנע לגמרי מלהחזיק לפטופים בבית ולהחליפם למחשבים נייחים, או שבעת ביטולי הבטריות, או האלחוט הוא הופך גם ככה למחשב נייח,ואין לי צורך לרכוש מספר מחשבים נייחים מקוריים כרגע. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• WOW את יותר צדיקה ממני. לפטופ שביטלת בו את האופציה האלחוטית לא מקרין בכלל בכלל, גם לא אם עובדים אתו על בטריה!!

ד``ר דני וולף
    24/11/2017

עדיף אפילו לעבוד עם בטריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו