מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלות לגבי קרינהורד18/12/2017
שלום לכם,
יש לי כמה שאלות לגבי קרינה:
1. אנו מקפידים לנתק את המודם בלילה כשאנחנו הולכים לישון אולם עתה לאור ניסיון לחסור כסף ולעבור לטלפון אינטרנטי (של חברת סלקום) נצטרך להשאיר את המודם דלוק גם בלילה אם אנחנו רוצים שהטלפון הביתי ישאר מחובר. המרחק בין המודם למיטה הכי קרובה הוא 6.5 מטר. האם זה שאנחנו מכבים את המודם בלילה משמעותי בבמרחקים הללו? האם הקרינה עדיין משפיעה במרחקים כאלו?
2. קנינו רכב יד שניה. על הצג מולטימדיה שלו מופיע הסמל שצירפתי בתמונה למטה (מצטערת שזה לא הכי ברור פשוט זה עם השתקפויות). אני לא מצליחה להבין מה זה ולא הצלחתי לבטל את זה. זה גם כנראה לא משהו מקורי של האוטו. ניסיתי לשאול במוסך מורשה אבל גם הם לא יודעים לעזור. אני קצת מפחדת שזה משהו של קרינה שדלוק כול הזמן. האם הסמל מוכר לכם? יש מה לעשות?
3. במקום עבודתי אני יושבת בקומה שלישית כאשר מהחלון שלי נראית תחנת טרנספורמציה שיושבת בחניה בצמוד לקרקע. מרחק אלכסוני כ-40 מטר לאור הבדלי הגובה. קו אווירי כ-30 מטר. האם אלו מרחקים הגיוניים לישיבה יום יום רוב שעות היום.
תודה רבה,
ורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון18/12/20171. המרחק מספיק. אם את חוששת תוכלי לבנות קופסה מקרטון מצופה בניר אלומיניום ולכסות בה את המודם בלילה. זה ינחית את הקרינה, אך בדקי שהטלפון עדיין קולט במצב זה.
2. אינני מכיר את הסמליל, אבל אני מנחש שהוא אומר שיש קליטת לויני GPS. נסי לראות מה קורה כאשר את בחניון תת קרקעי. אם הוא יעלם- צדקתי. אם לא- צר לי...
3. אין בעיה במרחק כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת לגבי סעיף 1
ורד19/12/2017ממש ליד המודם מונחת גם התושבת של הטלפון האלחוטי שלנו. אנחנו משתדלים לא לדבר הרבה בטלפון ולהניחו גם כול הלילה בתושבת שלו אבל כפי שהבנתי מהפורום התושבת היא החלק המקרין הבעיתי ברציפות. אותו מרחק של 6.5 מטר מהמקום בו אנו ישנים יספיק גם במקרה של טלפון אלחוטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המרחק מספיק גם כאן, אבל בדקו אם לטלפון יש בקרת הספק.
רם דישון20/12/2017יש דגמים שונים עם תכונות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטלפון אלחוטי ובקרת הספק שאלה
ורד21/12/2017בדקתי במסמכים שהיו לי. לצערי לא מצאתי את המושד בקרת הספק אבל מצאתי מצב ECO והכנסתי את הטלפון למצב זה. כתוב שמצב ECO זה "מצב חיסכון, עוצמת שידור יחידת הבסיס מוחלשת". מקווה שזה גם עושה משהו. מדובר על דגם של פנסוניק KX-TGC410 או KX-TGC412. לא יודעת מה לנו יש מבינהם.
בכול מקרה. בעקבות כניסה למצב זה:
א. האם אתה חושב שכדאי להשאיר אותו כך כול הזמן?
ב. האם גם אם אין בקרת הספק, המרחק של 6 מטר ממקום בו ישנים הוא בסדר יחסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלו לענות לי על שאלותי האחרונות. תודה.
ורד01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון01/01/20181. בפירוש כן.
2. 6 מטרים מספיקים בהחלט.
3. לידיעה כללית- יש טלפונים עם תכונה ECO Plus, ובטלפנים הללו תחנת הבסיס אינה משדרת אלא כאשר יש שיחה. זה כמובן עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)