קרינה מטלוויזיה/ממיר/מחשב דרך קיר גבס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מטלוויזיה/ממיר/מחשב דרך קיר גבס
    אלעד
    27/12/2017

שלום,
    בתהליך של שיפוץ אנחנו מתכננים מיקום רהיטים ובפרט מיטות.
    בחדר של ילד שוקלים לשנות את המיקום המיטה כייוון שמעברו שני של הקיר (קיר גבס ללא בלוקים) תמוקם טלביזיה + ממיר של הסלון וסביר שתעבוד בזמן שהילד ישן.
    האופציה השנייה למיקום המיטה היא ליד קיר גבס ללא בלוקים שמעברו השני ימוקם שולחן עבודה עם מחשב של חדר ילד אחר. יותר סביר שבזמן שהילד יישן גם המחשב בחדר הילד השני מעבר לקיר יהיה כבוי.

שאלות:
    1. האם אכן כדאי להתחשב בנתונים אלו בשיקול הצבת המיטה? (דווקא המיקום ליד קיר הסלון מוצלח יותר מבחינה עיצובית). או שקרינה מטלוויזיה/ממיר מעברו השני של הקיר מזערית?
    2. נראה מבחינת קרינה עדיף למקם מעבר לקיר עם מחשב נכון?
    3. האם יש דרך לשפר את בידוד הקרינה בקיר גבס?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדובר בזרם של חשמל ביתי, שלא ניתן לבודד ולחומר של הקיר אין משמעות אלא למרחק. הצד של הגבס נראה עדיף, אבל למה שלא תרהטו את כל הדירה ואת החדר של הילד תשאירו לסוף ותמדדו במדויק כשכל המכשירים פתוחים. לעתים קרובות יש הפתעות

ד``ר דני וולף
    28/12/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אלעד
    28/12/2017

תודה . שתי האופציות של העמדת המיטה הן ליד קיר גבס.

אני מניח שהתכוונת שהאופציה העדיפה היא שאין מעברו שני של הקיר טלוויזיה אלא מחשב בחדר ילד שכנראה יהיה כבוי, נכון?
    עוד דבר - אז מתשובתך אני מבין שאין איזשהו חומר בידוד שכדאי לי להכניס לקיר הגבס, נכון?

הסיבה שאני לא משאיר את ההחלטה לסוף היא שאנחנו עושים כרגע תכנית חשמל ומתכננית מיקומי שקעים עבור שולחן העבודה וכדומה ולכן צריכים להחליט מראש.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו