מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך שאלות לד"ר וולף בנושא בלוקי פומיס ובלוקים אחריםאלעד09/01/2018
ד"ר וולף שלום,
בהמשך להתכתבות שלנו (סליחה, אך לא הצלחתי טכנית להמשיך את השירשור בדיון הקודם):
כיוון שנושא הבלוקים מאוד חשוב למשפחתנו, רציתי לחדד ולהבין את הדברים עד הסוף ברשותך:
1. כתבת לי שבלוק שחור לא בהכרח יותר טוב מבלוק פומיס ולכן למצוא בית ישן משנות ה-70 לא בהכרח יפתור לי את הבעיה. האם "בלוק שחור" הוא בלוק בטון?
2. לפיכך, אם בלוק בטון/שחור גם לא בריא, האם הבנתי נכון מדבריך שיתכן וגם בתים ישנים יותר בנויים מבלוק בטון/שחור (ולא מבלוק לבן) ולכן לא בהכרח בריאים יותר מבחינה זו?
3. האם למעשה המלצתך היא לחפש בית מבלוק לבן - בין אם מדובר בבית ישן משנות ה-70 ובין אם מדובר בבית חדש משנת 2017?
4. כיוון שנראה שכמעט בלתי אפשרי לקנות בית ולדעת שהוא אכן מבלוק לבן, האם לקנות בית בלי לדעת ממה הוא בנוי זה סיכון סביר? בכמה יעלה הסיכון שלנו ושל ילדינו לחלות אם בסוף נקנה בית מבלוק פומיס או בלוק שחור?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאמור כל השאלות האלו למרכז הבנייה. שאל אותם את השאלות האלו. רק אל תתן להם לשכנע אותך שבלוק פומיס מוסיף בריאות כי הם יעשו את זה ברצון כי הם לא רק משת"פים הם אלה שמביאים את החרא הזה לארץ.
ד``ר דני וולף13/01/2018אחזור בפעם המי יודע כמה. מדובר על סיכון מחושב לאוכלוסיה שלמה, וזו שערוריה ובכי לדורות (או נכון יותר הדורות האלו הם כבר כאן, זה בדיוק אתם). בגלל קצת כסף, או בגלל סיבות ..... העלו את התקן של הקרינה המייננת בהגדרת עיסוק, וכך העלו את רמת הקרינה בארץ. לאדם הפרטי לא ניתן לעשות את החישוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה שזה בהגדרת עיסוק?
אלעד13/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקום העבודה רמת הקרינה המותרת תמיד גבוהה יותר מאשר בבית הפרטי.
ד``ר דני וולף15/01/2018רמת הקרינה המייננת מחומרי בניה שהייתה מותרת עד לתיקון החוק הייתה נמוכה יותר. כדי לאפשר את השימוש באפר פחם של חברת החשמל עשו תיקון לתקן, וקראו לו רמת העיסוק שזה רמה כמו במקומות עבודה. כך העלו באופן רשמי את רמת התקן המותרת, בתחילה כדי לאפשר את השימוש באפר פחם במוצרי הבנייה, בטון, מלט, וכיו"ב. בתוך כך ניצלו המייבאים של לבני הפומיס את הפרצה שנבנתה עבור ההיתר להשתמש באפר פחם של חברת החשמל לייבא את הלבנים האלו.
ובקיצור ההגדרה של עיסוק, שהיא לא מובנת ולא מוצלחת בעליל, היא רק הגדרה האומרת שהקרינה המותרת היא גבוהה יותר מהאופטימאלי, כאילו במקום העבודה ששם הקרינה המותרת גבוהה יותר מאשר בבית הפרטי. הגדרה גרידא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה שנים של בניה מדובר? איך אפשר לדעת מאיזה חומר בנוי הבניין?
נירית27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוראים יקרים, א. בכול המדידות והסטטיסטיקות, מדובר על עליה של כמה פרומיל באוכלוסיה כולה. בפני עצמו זו שערורייה להעלות את רמת הקרינה בארץ בגלל קומבינות כספיות נמוכות.
ד``ר דני וולף27/01/2018לגבי הפרט מי שכבר רכש וגר שם, לא להתרגש. ככלל, בארץ לו הייתי בונה לבד, לא הייתי בונה לכלב שלי מלונה מלבני פומיס. לו הייתי צריך לקנות בית צמוד קרקע, הייתי קרוב לוודאי מתפשר, כי רוב הבתים צמודי הקרקע בנויים מהזבל הזה.
שאר השאלות על חומרי בנייה כאלה ואחרים ...... מרכז הבנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה
נירית27/01/2018עשיתי בדיקת קרינה RF ובאופן מוזר היתה קרינה חזקה יותר ליד כל הקירות בבית (גם קירות פנימיים) האם יכול להיות קשור לחומרי הבניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש לא, לצערנו הרב בקרינה מחומרי בנייה אנו מדברים על קרינה מייננת שהוכחה כמזיקה וסטטיסטית אפילו חושבה על גבי מודלים
ד``ר דני וולף27/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וולף, אתה כותב שהיית מתפשר לו היית צריך לקנות בית פרטי
אלעד31/01/2018אך האם יש צעדים שניתןלנקוט בתוך הבית כדי להקטין פגיעה פוטנציאלית? כמו הרחקת מיטות ילדים מהקירות או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)